Težak život glumca Marka Vasiljevića iz Tajni vinove loze: Nemam od čega da živim u Beogradu...

Težak život glumca Marka Vasiljevića iz Tajni vinove loze: Nemam od čega da živim u Beogradu...

Autor: | 29/02/2024

0

Marko Vasiljević iskreno o teškom životu u Beogradu

Serija “Tajne vinove loze” vratila se na male ekrane. U ulozi Marka Smiljanića ponovo gledamo naočitog Marka Vasiljevića, koji je za kratko vreme uspeo da osvoji srca televizijske publike, naročito pripadnica lepšeg pola.

Luka Šarac

 

Marko je specifičan po mnogo čemu, možda najviše po tome što bira da radi na projektima nešto drugačije forme koji imaju cilj da pošalju važnu poruku.

Pročitajte: Maramom prikrila sedu kosu - Vesna Pećanac konačno u javnosti, nemaština nikada neće ubiti damu u njoj

Iako je bio angažovan u uspešnim serijama, a nastupa i u pozorištu, mladi glumac jednom prilikom je otkrio da od svoje profesije ne može da živi. Zbog toga je rešio da se posveti imanju na kome gaji orahe.

Instagram/markovaskevasiljevic

 

- Počeo sam s tim, ali mora puno da se ulaže dok se ne vide prvi prihodi. Za sada nemam rezultate - rekao je u avgustu 2022. godine, kada je radio samo jednu predstavu i iskreno priznao da od završetka studija nije bio u goroj situaciji.

Luka Šarac

 

- S tim primanjima je nemoguće živeti kao podstanar u Beogradu. Tek u martu me očekuju tri projekta, do tada gledam da se preorijentišem ne bih li preživeo. Nisam neko ko očajava, stoga nastojim da pronađem rešenje - otkrio je Marko.

Nadamo se da se situacija do sada stabilizovala.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac