Najvažnija uloga je pred njom: Glumica Jelena Mur čeka bebu sa suprugom Amerikancem

Najvažnija uloga je pred njom: Glumica Jelena Mur čeka bebu sa suprugom Amerikancem

Autor: | 12/02/2024

0

Glumica Jelena Mur čeka bebu. Srećne vesti podelila je na svom Instagramu, gde je objavila fotografiju trudničkog stomaka.

“Ne nosim samo telo unutar tela, nego i dušu u duši”, poručila je.

Instagram

 
 

Lepu glumicu upoznali smo u filmu Dara iz Jasenovca, da bi zatim značajne uloge odigrala u serijama "Pevačica" i "Azbuka našeg života". Jelena se u međuvremenu preselila u Ameriku i nastavila da se profesionalno usavršava, zbog čega se u Srbiji retko pojavljuje pred kamerama.

Pročitajte: Dara iz Jasenovca - Ovako danas izgleda Biljana Čekić, devojčica koja je rasplakala celu Srbiju

U Los Anđelesu je upoznala čoveka svog života Stivena Mura, za koga se pre tri godine udala. “Srpskog zeta”, kako često oslovljavaju Stivena, imali smo prilike da vidimo u filmu “Heroji Halijarda”, uz Petra Božovića i Žarka Lauševića.

Boško Karanović

 

Vest da Jelena Mur čeka bebu obradovala je njene prijatelje u domovini, koji su joj javno uputili najlepše želje i čestitke.

- Upoznali smo se na master-studijama glume i na prvi pogled u onom drugom prepoznali sebe. Odmah smo znali da je naš put zajednički. Zvezde su se poklopile da se nas dvoje, koji smo došli sa dve udaljene tačke na mapi sveta, sretnemo baš tada i baš tu. Od prvog dana ozbiljno smo shvatili naš brak - rekla je nedavno za “Hello!”.

Boško Karanović

 

S obzirom na to da Jelena Mur čeka bebu glumačke uloge će neko vreme biti na čekanju, ali će uživati u onoj životnoj.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti