Zašto plače Haris Džinović: Ne smem da stanem na pumpu da mi ne vide suze...

Zašto plače Haris Džinović: Ne smem da stanem na pumpu da mi ne vide suze...

Autor: | 10/02/2024

1

Haris Džinović ne krije suze

Haris Džinović, jedna od najvećih zvezda narodne muzike, autor je velikih hitova uz koje se bezbroj čaša razbilo po kafanama. Kada emocije navru, teško ih je obuzdati. No, i popularni pevač, kojeg mnogi smatraju oličenjem balkanskog mačo muškarca, ume da pusti suzu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Naravno, suze su okej. U jednoj emisiji otkrio je da je veoma emotivan i da se ne ustručava da zaplače kada ga neka melodija pogodi pravo u srce. To se najčešće dešava u kolima.

Pročitajte: U julu bi slavili 10 godina braka - Ovako su Haris i Melina izgledali na svom luksuznom venčanju

- Pošto ja volim da vozim sam, i dugo vozim, i na koncerte idem sam. Kad mi naiđe neka pesma, tako me okine, da po 300 kilometara mogu plakati, suza suzu goni. Ne smem benzin da natočim, da stanem na pumpu da me ne vide uplakanog – priznao je Haris.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Inače ne slušam muziku sa radija, već neke svoje pesme, uglavnom ciganske i španske - dodao je.

Pročitajte: Gradio godinama, uložio milione - Ovo je vila na Senjaku koju je napustio Haris Džinović

Ovako nešto niste mogli ni da naslutite, zar ne? Da jedan Haris Džinović ne krije suze… Proslavljeni pevač ne deluje tako, ali svi smo ljudi i svi imamo neku samo našu pesmu koja može da nam izmami suze već uz prve taktove. Na emocije svakako nisu imuni ni oni koji muziku stvaraju i izvode.

M.P./ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Mika 13:29 11.02.2024
Odgovori

Haris je veličina, umetnik, a Melina bezlična osoba koja se pored njega nekako našla rekla bih u nekom trenutku kad je odlučio da ima dovoljno godina da stvara decu jer ni po čemu se ona ne izdvaja iz mase Haris ostaje veličina njegove pesme su istorija, a ona se vraća u anonimnost osim ako ne pravi gluposti kao mnoge tzv starlete i time skreće pažnju na sebe.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti