Nije bila ljubav na prvi pogled, osvojio ju je slatkišima: Priča Bojana Dimitrijevića i Jelene Stupljanin je iz malo drugačije bajke

Nije bila ljubav na prvi pogled, osvojio ju je slatkišima: Priča Bojana Dimitrijevića i Jelene Stupljanin je iz malo drugačije bajke

Autor: | 09/02/2024

0

Brak Bojana Dimitrijevića i Jelene Stupljanin je predivan

Te 2019, posle samo godinu dana zabavljanja, venčali su se Bojan Dimitrijević i Jelena Stupljanin.

Ceremonija je bila skromna, za uži krug porodice i prijatelja, a u restoranu kraj Dunava slavilo se do kasno u noć.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Malo je poznato kako je krenula ljubavna priča Bojana i Jelene, koja je sve osim uobičajena.

Dok mnogi poznati parovi govore da su pri prvom susretu osetili varnice, kod ovog glumačkog para to definitivno nije bio slučaj.

 

 

Kolege su se poznavale godinama pre nego što su uplovile u romansu, a za vezu, a potom i brak Bojana Dimitrijevića i Jelene Stupljanin presudna je bila jedna predstava na kojoj su prvi put radili zajedno.

Tada je Bojan počeo da se udvara Jeleni. Pisalo se kako je to mahom radio slatkišima, a Jelena je jednom prilikom izjavila da se osećala kao u srednjoj školi.

Pročitajte: Sreli su se slučajno, venčali su se u četvrtak, u papučama - Neobična ljubavna priča Maje i Voje Nedeljković

- Tokom rada na komadu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu Bojan mi je pokazivao naklonost, udvarao mi se. Svakog dana mi je ostavljao čokoladicu u garderobi. Kako smo oboje vegetarijanci, bila je u pitanju zdrava čokoladica. Jednom je podelio obrok sa mnom, što ranije, po sopstvenom priznanju, nije praktikovao. Osećala sam se kao tinejdžerka tih dana - seća se glumica tog osećaja.

 

 

Jedan naizgled slučajan susret promenio je sve.

- Nenamerno sam došao u lokal u kome je već bila Jelena s prijateljicom. Odmah sam seo za njihov sto. To veče sam je prvi put dodirnuo i poželeo da zauvek ostanem s njom. Sve se odvijalo munjevitom brzinom. Otišli smo zajedno na more, prvo u Pulu, gde je ona planirala da letuje pre nego što smo otpočeli vezu, a zatim na Brione, gde sam ja provodio odmor. Posle mora smo započeli zajednički život u stanu u kome sam tada živeo. Nismo se više razdvajali - rekao je Bojan svojevremeno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti