Omiljena članica porodice Karić boluje od teške bolesti, pogledajte šta su joj najmiliji priredili za rođendan VIDEO

Omiljena članica porodice Karić boluje od teške bolesti, pogledajte šta su joj najmiliji priredili za rođendan VIDEO

Autor: | 09/02/2024

1

Porodica Karić složna i u najtežim trenucima

Prvih meseci prošle godine iz doma jedne od najbogatijih srpskih porodica stigla je tužna i zabrinjavajuća vest. Hafa Karić, mnogima omiljena članica dinastije, vodi bitku s teškom bolešću.

Bogoljub Karić tada je na društvenim mrežama otkrio da borba traje već neko vreme i naglasio da su svi uz suprugu njegovog brata Dragomira, i da veruje da će ona pobediti.

Boško Karanović

 

Hafa je pre dva dana proslavila rođendan, a tom prilikom najbliži su joj priredili posebno iznenađenje.

Svi su se okupili i dočekali je uz pesmu, čak i ovacije („Hafo, mi te volimo!”), a ona, iako isrcpljena od terapija, nije krila oduševljenje.

Pročitajte: Najlepše vesti za 40. rođendan - Trudna Danijela Karić, stomačić joj prelepo stoji

Na trenutak je skinula zaštitnu masku i obratila se članovima porodice, unucima, prijateljima.

„Posebno zahvaljujem mom mužu Dragomiru, koji neprestano organizuje sve što treba. Moj život živi sa njim. Ljubim vas i volim mnogo, nadam se da ću biti dobro i da će sve biti okej.”

Boško Karanović

 

Hafa je zahvalila i zetu Bogoljubu što je odvojio vreme za nju i došao na rođendan. A on je, uz snimak koji je objavio na Instagramu, napisao dirljivu posvetu:

„Danas je rođendan našoj prvoj snaji Hafi Mulić Karić, koja je iz Bosne i Hercegovine, iz predivnog grada Livna. Voljena naša Hafo, srećan ti rođendan! Zaista si veliki junak i borac. Došla si sa Draganom kao devojčica u našu kuću u Peći, kao ravnopravni član porodice. Svi smo te radosno primili i zavoleli kao sestru”, istakao je Bogoljub Karić.

Arhiva HELLO!

 

„Livno je bilo za nas Pećance poznato po starom Vujadinu i vekovima unazad, po narodnim pesmama. Svi smo bili presrećni. Unela si u našu kuću takvu lepotu i radost, ne samo da smo mi sijali od sreće, već i ceo naš grad bio je okupan suncem, koje je tvoja lepota širila. Sam Bog te poslao, sa našim bratom Draganom, da takav anđeo dođe u Peć, grad potpuno druge kulture, izgleda mnogo različit od tvog prelepog Livna. Bog je hteo da vas spoji kao dva prelepa anđela, sa dva kraja sveta, u to vreme različite vere, ali objedinjene jednim Bogom. Ti iz Bosne i Hercegovine, a Dragan sa ravnog Kosova. Zaista vas je Bog sastavio u vašim dvadesetim, mladalačkim godinama i otvorio vam veličanstven put uspeha u životu.”

Mirko Tabašević

 

„Dobili ste četvoro zlatne, predivne dece: Sašu, Simona, Jugoslava i Danijelu, pa onda snajke, zeta, unučad, sada već i praunuče. Svi oni su naše najveće bogatstvo! Naši Pećanci su imali sreću da slušaju tvoj bosanski, predivan glas slavuja, na pločama koje si snimila, pesmama na koncertima, tako da si ti bila i ostala za nas i danas naša sestra Hafica sa anđeoskim glasom, koji je bez obzira na daljinu povezivao naše narode.”

Boško Karanović

 

„Nažalost, sada vodiš žestoku borbu protiv najteže bolesti. Hrabra si i jaka. Mi smo uz tebe, molimo se i volimo te, na mnogaja, mnogaja, mnogaja ljeta, da te Bog čuva i da ti snagu da pobediš i ovo najteže i da sve prođe kao ružan san. Tvoji Mara i Bogi sa porodicom i svim Pećancima našim koji pitaju za tebe i tvoje zdravlje. Hvala im veliko na sećanju i poštovanju.”

Bogoljub Karić nije štedeo komplimente na račun snaje, dokazujući još jednom koliko su svi povezani i koliko cene porodične vrednosti. Svi za jednog i jedan za sve, uvek, a posebno kada je zajedništvo najviše potrebno.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Gordana 09:26 11.02.2024
Odgovori

Citam zahvalila zetu Bogoljubu Karicu, ljudi nije njoj Bogoljub zet nego dever..Ako neko pise o rodbinskim odnosima treba prvo da nauci ako nije ranije naucio.

hellomagazin.rs Arhiva HELLO!

Najnovije vesti