Ćerka Mihajla Šaulića skockana i na ski stazi: Pogledajte samo te čizmice, trendseterke ih obožavaju

Ćerka Mihajla Šaulića skockana i na ski stazi: Pogledajte samo te čizmice, trendseterke ih obožavaju

Autor: | 06/02/2024

0

Ćerka Mihajla Šaulića skockana i na ski stazi

Pre nekoliko nedelja upriličili su gala slavlje povodom prvog rođendana mezimice cele porodice, a tu nije bio kraj zimskoj bajci.

Čarolija se nastavlja na snegu, u skijaškom centru Ratšings u Južnom Tirolu na severu Italije, gde Mihajlo i Marina Šaulić provode odmor sa ćerkom Manjom.

Instagram/saulic.marina

 

Manja je glavna zvezda i na maminom nalogu na Instagramu.

“Moje voljeno”, napisala je Marina pored fotografije na kojoj ih obe vidimo u skijaškim skafanderima. Manja je još mala da bi stala na skije, ali je svima koji su je videli na beloj stazi izmamila osmeh.

Pročitajte: Mihajlo i Marina Šaulić krstili ćerku u Hramu Svetog Save - Manja blistala u beloj haljini i brendiranim cipelicama

Devojčica je u trendu, nema šta. Nosi odelo u tamnocrvenoj nijansi, tu su tople rukavice i bela kapa, naočare za sunce sa kojima je još slađa, ali postoji još nešto što nam je privuklo pažnju.

Reč je o roze čizmama sa interesantnim detaljima na đonu, koji verovatno smanjuju opasnost od klizanja po ledu.

Futuristički model "Moon Boot", koji stopalu obezbeđuje toplotu i neophodnu udobnost ove zime nose sve trendseterke, pa nema sumnje da je i mala Manja jedna od njih.

Instagram/saulic.marina

 

U zimskim čarolijama uživaju i njeni roditelji.

Sin Šabana Šaulića i generalni konzul Srbije u Cirihu svaki predah koristi za razmenu nežnosti sa suprugom, koja je nešto od tih lepih trenutaka i dokumentovala za društvene mreže. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti