Porodica slavila u punom sastavu: Zavirite na 18. rođendan ćerke Predraga Danilovića VIDEO

Porodica slavila u punom sastavu: Zavirite na 18. rođendan ćerke Predraga Danilovića VIDEO

Autor: | 06/02/2024

0

Ćerka Predraga Danilovića proslavila punoletstvo

Proslavljeni košarkaš Predrag Danilović i njegova supruga Svetlana imaju troje dece i sva su krenula tatinim stopama. Sin Vuk od oca je nasledio ljubav prema košarki, starija ćerka Olga je jedna od naših najboljih teniserki, a sportom se bavi i mlađa Sonja.

Boško Karanović

 

I Sonja je prava lepotica, poput starije sestre.

Kao vrsna odbojkašica, koja igra na poziciji primača servisa, prošla je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a trenutno nosi dres kluba "Omladinac" iz Novih Banovaca.

AA/ABACA/Abaca Press/Profimedia

 

Mlađa ćerka legendarnog sportiste i predsednika Košarkaškog saveza Srbije sinoć je proslavila 18. rođendan pred velikim brojem gostiju, a najveseliji su bili, naravno, članovi njene porodice, posebno sestra Olga.

Pročitajte: Ovde živi porodica Danilović - Prelepa kuća sa prostranim dvorištem i bazenom ostavlja bez daha

Sonja je izgledala kao princeza u elegantnoj haljini otvorenih ramena koja je isticala njenu savršenu sportsku siluetu. Kada je na red stigla torta na nekoliko spratova, svi su se okupili oko nje i zapevali rođendanske pesme.

 

 

Sjajna atmosfera, puno dobre muzike i šampanjca, osmesi... Sve što treba za tako važan dan kao što je proslava punoletstva.

Specijalna čestitka stigla je od mame Svetlane, koja je na Instagramu objavila nekoliko Sonjinih fotografija od ranog detinjstva do danas.

“Srećan ti osamnaesti rođendan, ljubavi mamina! Zauvek ostani svoja i posebna.”

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs F.S./ATAImages

Pročitajte još