Suzana Mančić primljena u bolnicu, danas je čeka ozbiljan hirurški zahvat: Sve je na lekarima...

Suzana Mančić primljena u bolnicu, danas je čeka ozbiljan hirurški zahvat: Sve je na lekarima...

Autor: | 05/02/2024

0

Suzana Mančić sprema se za jedan važan korak. U pitanju je hirurški zahvat, i to prilično ozbiljan. No, problemi nisu zdravstveni, već pre svega estetski.

Mirko Tabašević

 

Sada se verovatno pitate šta to nije u redu, s obzirom na činjenicu da je popularna voditeljka jedna od najzgodnijih i najlepših dama naše javne scene već decenijama, i da joj na izgledu zavide i mnogo mlađe žene...

Pročitajte: Sličnost je neverovatna - Malo ko zna da Suzana Mančić ima sestru, veoma su bliske i kao preslikane

Suzana je juče na Instagram-storiju objasnila o čemu se radi.

Boško Karanović

 

“Nedelja je, dan pre nego što ću otići na operaciju, na korekciju gornjih kapaka. Nisam u panici, nemam tremu, ali sam ipak odlučila da danas ostanem kod kuće, da provedem dan u pidžami, da budem mirna i spokojna. Moram da vam kažem da je veliko interesovanje, da me mnogi zovu zbog spejs liftinga, što znači da sam uradila dobru stvar.

Sve sam vam fino objasnila, ostalo je na doktorima. Sutra se vidimo na drugačiji način, moći ću da otvorim oči i da vas lepo gledam. Voli vas vaša Suzana Mančić.”

Instagram

 

Suzana Mančić među prvima ugradila silikone

Dakle, ništa strašno. Samo želi da “progleda”. Suzana je oduvek vodila računa o sebi i svom izgledu, vredno radila na tome, a ono što nije moglo da se sredi prirodnim putem korigovala je estetskim zahvatima.

Recimo, bila je jedna od prvih poznatih dama iz sveta ovdašnjeg šou-biznisa koja je ugradila silikone. Želela je “jači” dekolte i zbog toga se svojevremeno uputila do klinike u Minhenu...

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još