Marija Šerifović napadnuta: Štetiš bebi, baci to!

Marija Šerifović napadnuta: Štetiš bebi, baci to!

Autor: | 05/02/2024

0

Marija Šerifović napadnuta, 3.000 komentara ispod snimka

Dok Marija Šerifović uživa u svakom trenutku u društvu svog sina Maria, komentatori na društvenim mrežama ne prestaju da joj dele savete kako treba sa tek rođenom bebom, šta se sme i šta se ne sme.

Naime, Marija je nedavno objavila video snimak na kome pleše sa bebom, dok je mališan u kenguru i uživa u maminom glasu i ljuljuškanju.

Edvin Kalić

 

Prizor je mnogima razgalio dušu, ali bilo je i onih koji su na video snimku videli nosiljku koja im se nije baš svidela, a bilo je i onih koji su savetovali Mariji da smanji muziku jer je mnogo glasna.

- Kad vidim ove kengur nosaljke u pm. Niti za kukove, niti za bebi nožice (krivi noge detetu)... užas, treba ih zabraniti.

Znam da nisam pitana za savet, ali bih iz iskustva prenela da nosiljka nije adekvatna za novorođenče, položaj glave i rukica nije dobar.

Pročitajte: Najlepši prizor koji ćete danas videti - Prvi ples Marije Šerifović sa sinom Mariom

- Nađi drugu nosiljku radi kukova, mila, sretni bili i uvek mu pevaj.

Predivno što se nosite, ali molim te zameni ovu nazovimo „nosiljku“ od prvog dana do četiri meseca bebinog života... Ovako samo štetiš bebinoj kičmi, nije mu nimalo udobno - bili su samo neki od 3.000 komentara koji su se nizali ispod snimka Marije i bebe.

 

 

Naravno, stigao je i odgovor glavnog aktera cele priče i mete neumesnih poruka. 

- Pa, ljudi, vi ste zaista neverovatni. Pojasniću vam jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 meseci i između tri i 11 kg. Takođe, najmanje moraju imati 53 cm.

Svakako hvala na savetima, jedino bi vas možda naučila kako se zaista dobronameran savet piše, ali za to trenutno nemam živaca.

Pročitajte: Marija Šerifović ipak neće odgajati sina sama - Pored Verice, tu je i...

- Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite, merimo i decibele. U stvari da skratim, gledajte vaša posla. U stvari - sikter! Za ostale, razume se ljubav - napisala je Marija Šerifović i održala lekciju o roditeljstvu.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti