Katarina Rebrača danas neprepoznatljiva: Ima 51 godinu i drastično je smršala

Katarina Rebrača danas neprepoznatljiva: Ima 51 godinu i drastično je smršala

Autor: | 27/01/2024

1

Katarina Rebrača danas neprepoznatljiva

Katarina Rebrača svojom lepotom nikoga nije ostavljala ravnodušnim gde god bi se pojavila.

Bila je san mnogih muškaraca, oprobala se i kao voditeljka, a onda je posle turbulentnog perioda nestala iz javnog života.

Ata Images

 

Katarina je u pritvoru bila šest meseci, kada je optužena za zloupotrebu službenog položaja. Rebrača je, navodno, pribavila protivpravnu imovinsku korist više od 22.5 miliona dinara, navodi "Kurir". 

Suđenje Katarini Rebrači trajalo je do 2018, kada je osuđena na dve godine i deset meseci zatvora.

Međutim, godinu dana kasnije Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Katarini Rebrači, te je naloženo da se ponovi suđenje pred Višim sudom.

Pročitajte: Nekad bivši dečko Rade Manojlović, danas suprug ove lepotice i zgodni tata dve ćerke - Da li biste prepoznali Momira Gajića? (foto)

Potom je 2022. godine u Višem sudu u Beogradu izrečena presuda bivšoj manekenki Katarini Rebrači i njenim saradnicama, koje su se teretile za zloupotrebu položaja i uzimanje novca iz Fonda za prevenciju raka dojke.

Sve tri optužene oslobođene su optužbe i proglašene nevinim za delo koje im se stavljalo na teret.

 

 

Više javno tužilaštvo u Beogradu uložilo je potom žalbu na prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu od 22. jula 2022. godine kojom su Katarina Rebrača i još dve osobe oslobođene od optužbi da su izvršile krivično delo, a do danas se ne zna da li je slučaj zaključen.

Pročitajte: Ćerka joj je godinu dana bila u zatvoru, ona se za dlaku izvukla - Ova fatalna žena bila je tajna ljubav Laneta Gutovića FOTO

Katarina danas ima 51 godinu. Sudeći prema njenim objavama na Fejsbuk-nalogu, vreme ponovo provodi u Njujorku i vidno je smršala.

Poslednji put u Srbiji je viđena na sahrani tekstopisca Milana Laće Radulovića.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
lola 13:40 29.01.2024
Odgovori

Fotosopirana do besvesti na slikama koje sama objavljuje,a na slici sa sahrane se vide i bore i podocnjaci i godine koje je stizu

hellomagazin.rs Ata Images