O životu naše lepe glumice znaju se najintimnije pikanterije, ali ne i da joj je Isidora Bjelica tetka

O životu naše lepe glumice znaju se najintimnije pikanterije, ali ne i da joj je Isidora Bjelica tetka

Autor: | 26/01/2024

0

Isidora Bjelica bila je jedna od najoriginalnijih pojava na našoj javnoj sceni. Ugledna književnica i dramaturškinja, poznata po oštrom jeziku i nesvakidašnjem stilu, preminula je u avgustu 2020. godine posle duge i teške bolesti.

Mirko Tabašević

 

Prezime Bjelica je retko, pa se verovatno nećete začuditi – ili možda hoćete – ako vam otkrijemo da je glumica Gordana Bjelica Isidorina rođaka.

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna istinu! Dve godine posle smrti Miroslava Lazanskog glumica Gordana Bjelica odlučila da sve ispriča

Gordanina ćerka Teodora, takođe glumica, koju je, kako se priča, dobila u vanbračnoj vezi sa vojnim komentatorom Miroslavom Lazanskim, evocirala je uspomene na trenutke provedene sa tetkom.

Mirko Tabašević

 

- Isidoru pamtim kao najkul tektu na svetu. Sećam se, kad sam bila mala, moja mama i ona su se baš družile, a ja sam se družila sa njenom decom. Prvo sam čuvala Lava, pa onda Vilu. Igrala sam šah sa Dimitrijem (Bjelicom, Isidorinim ocem), on meni dođe deda, a i krstio me je.

- Tetka je uvek imala neke kul opaske, naravno i najlepše šešire i stajlinge koje mislim da niko nikada neće nadmašiti. Drago mi je što je postojala i što je bila u mom životu – rekla je lepa Teodora za Hype televiziju.

Instagram

 

Pošto otac nije hteo da je prizna, odrasla je uz majku koja je žrtvovala karijeru kako bi se posvetila njoj. Teodora, koja će u avgustu napuniti 30 godina, dugo se bavila modelingom, a predstavljala je Srbiju na međunarodnim takmičenjima za najlepše devojke.

Glumački debi ostvarila je 2017. Osim po ulogama, javnost je zna i po njenoj vezi sa Igorom Kojićem. Zabavljali su se nekoliko meseci nakon njegovog razvoda od Severine.

 

@hypetelevizija Teododra o svojoj tetki Isidori Bjelici #hypetv ♬ original sound - HYPE TV

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti