Krenuo linč na Miloša Bikovića? Napad došao sa samog državnog vrha

Krenuo linč na Miloša Bikovića? Napad došao sa samog državnog vrha

Autor: | 25/01/2024

1

Miloš Biković napad nije očekivao

Ova godina je prelepo počela za Miloša Bikovića. Ne samo da je postao otac, kada je njegova verenica Ivana na svet donela Vasilija, nego je i dobio ulogu u prestižnoj seriji „Beli lotos”.

Boško Karanović

 

Ali nisu svi čestitali našem glumcu na ovom uspehu.

Naime, Biković se našao na udaru, ni manje ni više, nego Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine koje ga je nazvalo „Putinovim glumcem” i optužilo da „podržava genocid i krši međunarodno pravo”.

Pročitajte: Biković izveo sina i Ivanu iz porodilišta! Mali Vasilije konačno kod kuće, njegova soba uređena do poslednjeg detalja

Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine prozvalo je produkcijsku kuću HBO koja stoji iza hit serije zbog odluke da u predstojećoj, trećoj sezoni u svoju holivudsku postavku uključi i našeg glumca.

Ata Images

 

Ovo ministarstvo je na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) objavilo post u kome su optužili Bikovića da podržava genocid.

Pročitajte: Kakva idila - Verenica Miloša Bikovića pokazala kako uživa sa sinom, Vasa je srećan dečak

- Miloš Biković, srpski glumac koji podržava Rusiju od početka invazije u punom obimu, sada će igrati u trećoj sezoni HBO-a Belog lotosa. @HBO, da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo? - napisali su u svojoj objavi na Tviteru.

Da li će biti posledica nakon ove objave ostaje da se vidi.

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images