Mina Kostić prijavila bivšeg dečka policiji: Pevačica uplašena zbog njegovih postupaka

Mina Kostić prijavila bivšeg dečka policiji: Pevačica uplašena zbog njegovih postupaka

Autor: | 22/01/2024

0

Bivši dečko Mine Kostić prijavljen za maltretiranje

Prema saznanjima portala Telegraf, Mina Kostić prijavila je bivšeg dečka, 19 godina mlađeg Nikolu, zbog maltretiranja.

Ata Images

 

Kako se navodi, ona je 17. januara podnela krivičnu prijavu u policiji protiv partnera s kojim je nešto više od godinu dana bila u vezi.

Pročitajte: Marija Bulat sve javno priznala - Ovo se već dešavalo, drago mi je da se saznalo, on se neće ni vratiti kući

Pevačici je bivši dečko, navodno, slao preteće poruke i pravio ljubomorne scene, a sama Mina nije htela da komentariše ovaj neprijatan događaj.

- Živa sam, sve je okej. Nemam komentar. Kad dođe vreme, bićete obavešteni. Hvala na razumevanju - rekla je ona za Telegraf.

Ata Images

 

Pevačica inače retko govori o privatnom životu, ali je Nikolu predstavila javnosti i pričala o njihovoj ljubavi.

Pročitajte: Supruga ga je pretukla pred sinovima i napravila pakao od života - Nećete verovati kako danas izgleda Al Dino (foto)

- Ja sam digla ruke od ljubavi, bila sam jako razočarana. Svi nešto lažu, svi nešto... I onda se on pojavio s kucom u šumi, krenuli smo u priču, malo smo prošetali, popričali. Poslao mi je poruku preko Instagrama, ali nisam tada bila aktivna na mreži i odgovorila sam mu posle nekog vremena. Rekla sam u koje doba izlazim, čuli smo se, dala sam mu broj telefona, počeli smo da šetamo, bilo je prijatno. Imali smo puno zajedničkih tema i dan-danas je tako. Nekad se i sporečkamo, to je normalno - izjavila je ona pre nekoliko meseci za „Premijeru”.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images