Đorđe David se oglasio posle nesreće u kojoj je poginula jedna osoba: Tačno je, ja sam naleteo na nju, ali...

Đorđe David se oglasio posle nesreće u kojoj je poginula jedna osoba: Tačno je, ja sam naleteo na nju, ali...

Autor: | 21/01/2024

0

Đorđe David se oglasio posle pisanja medija da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba.

Ata Images

 

- Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik, izlazeći iz svog mesta, ušli na autoput u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije - priča Đorđe za "Grand", prenosi "Blic".

Pročitajte: Đorđe David u stravičnoj saobraćajnoj nesreći - Jedna osoba poginula, pevaču rađen alkotest

- Posle udesa oni su ostali na autoputu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minut i po posle toga ja nalećem brzinom koja je propisana obeležjem na autoputu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po autoputu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa autoputa i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom - objasnio je muzičar.

Ata Images

 

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv, da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Posle toga odveli su me kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je, navodno, devojka koja je vozila i u autu je bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je Đorđe i dodao da za sada ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

- Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i, kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu – istakao je Đorđe i dodao da još ne može da dođe k sebi.

Ata Images

 

Podsetimo, do nesreće je došlo juče, 20. januara, oko 20 časova, najverovatnije zbog guste magle, a u nesreći su učestvovala tri automobila, navodi "Informer".

To se dogodilo blizu granice Kumanovo-Tabanovce. Kako se navodi, jedna osoba je preminula.

Pročitajte: Vozilo sletelo s puta, čudom ostala živa - Dajana Paunović doživela saobraćajnu nesreću, evo u kakvom se stanju nalazi

U udesu je od zadobijenih povreda preminula žena stara 49 godina iz Kumanova, koja je bila saputnica u vozilu "polo".

Pevaču je rađen alkotest i "Blic" tvrdi da nije bio u alkoholisanom stanju kada je vozio.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti