Lepe vesti iz doma slavne košarkašice: Nataša Kovačević čeka drugo dete, otkriven i pol bebe

Lepe vesti iz doma slavne košarkašice: Nataša Kovačević čeka drugo dete, otkriven i pol bebe

Autor: | 20/01/2024

0

Nataša Kovačević čeka drugo dete, otkriven i pol bebe

Ovo je najlepša vest koju ćete danas čuti: Nataša Kovačević, nekadašnja reprezentativka Srbije u košarci, ponovo je u drugom stanju. Čeka drugo dete, i to je otkrila na društvenim mrežama zajedno sa suprugom Vukom Stojakovićem u simpatičnom snimku.

Luka Šarac

 

„Počinje još jedno novo životno poglavlje“, napisala je uz video i u istoj objavi saopštila ne samo kog je pola beba, već i kako će se zvati: „Strahinja, strpljivo te čekamo“.

Pročitajte: Zavirite na prvi rođendan ćerke Nataše Kovačević - Mala Sofija je kao anđeo, a torta...

Nataša i Vuk imaju ćerku Sofiju, koja je na svet došla u decembru 2022. godine. Odlučila je da mami i tati pomogne u snimku, pa su nam zajedno otkrili šta kaže utrazvuk. Nema sumnje da se devojčica najviše raduje jer će dobiti društvo za igru.

 

 

Teška saobraćajna nesreća prekinula je 2013. godine karijeru uspešne košarkašice, ali ona se, uprkos amputaciji noge, vratila na parket. Kasnije je postala predsednik ženskog košarkaškog kluba "Crvena zvezda", snimila film "Skok" i osnovala fondaciju pod svojim imenom.

Pročitajte: Nataša Kovačević - Prihvatila sam sebe takvu kakva jesam, proteza je sastavni deo mene

Sportistkinja koja je postala simbol hrabrosti i odlučnosti upoznala je ljubav svog života u leto 2021, a na ludi kamen stali su već u martu naredne godine. Srećnoj porodici uskoro će se pridružiti još jedan član. Čestitamo!

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images