Porodica Živojinović: Luksuzno slavlje u Monte Karlu

Porodica Živojinović: Luksuzno slavlje u Monte Karlu

Autor: | 23/07/2020

0

Boba Živojinović sa suprugom Lepom Brenom već mesec dana krstari Sredozemnim morem. Njih dvoje priuštili su sebi zasluženi odmor, a na putovanju su im se ubrzo pridružili i ostali članovi porodice.

Brena je odlučila da se cela porodica malo skloni tokom pandemije, a sama je rešila da uzme odmor na kome dugo nije bila.

Pročitajte: Lepa Brena uživa u Monaku – Pogledajte ko joj pravi društvo (foto)

‒ Dok je na moru nema opasnosti da će je zakačiti virus koji vlada celom planetom, a kada su na kopnu, koriste sve mere zaštite koje je propisala „Svetska zdravstvena organizacija“. Pošto obilaze brojne destinacije, od Nice, preko Sen Tropea, Kana i drugih mesta, koriste vreme da uživaju u restoranima. Čim se usidre u luku, stavljaju zaštitne maske i kreću u razgledanje zanimljivosti u gradu. Breni posebno prija ovaj odmor jer bez problema može da posećuje neke od najlepših plaža u Francuskoj. Čim stavi naočare i šešir, ljudi ne mogu da je prepoznaju kao što je to slučaj na Jadranskom moru, gde ne bi imala mira od brojnih fanova koji bi poželeli da se sa njom fotografišu ‒ rekao je izvor za „Kurir“.

Brena i Boba ove godine sebe, ali i celu porodicu počastili su jahtom na kojoj će, po svemu sudeći, provesti celo leto. Ovog leta porodica, koja inače uživa da važne događaje obeleži na poseban način, proslavila je Bobin 57. rođendan.

 

Rođendansko slavlje priredili su mu u Monte Karlu. Uživali su u koktelima i plaži, a njegova supruga je na „Instagramu“ objavila i tradicionalnu rođendansku čestitku.

 

Pročitajte: Ovako su Boba i Brena izgledali na svojoj svadbi pre 25 godina! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jul 23, 2020 at 2:27am PDT


- Srećan rođendan, ljubavi - napisala je Brena.

Boba Živojinović proslavio je rođendan u zagrljaju voljene supruge, u društvu sinova Filipa i Viktora, kao i dve prelepe snahe Sandre i Aleksandre.

Rođendansko slavlje na Azurnoj obali Boba će zauvek pamtiti kao jedan od najlepših rođendana provedenih sa porodicom.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti