Porodica ratuje za nasledstvo: Ćerka Ćire Blaževića tuži majku i brata

Porodica ratuje za nasledstvo: Ćerka Ćire Blaževića tuži majku i brata

Autor: | 19/01/2024

0

Ćerka Ćire Blažević tuži majku i brata

Miroslav Ćiro Blažević, proslavljeni fudbalski trener, preminuo je u februaru 2023. Nije prošlo ni godinu dana od smrti, a njegova porodica se raspada. Naime, Ćirina ćerka Ketrin tuži majku Zdenku i brata Miroslava zbog nasledstva.

Profimedia

 

“Ne slažu se oko mog bogatstva, a ima ga dovoljno za sve”, rekao je jednom prilikom čuveni hrvatski stručnjak. I čini se da je predvideo šta će se dešavati kada ode sa ovog sveta.

Pročitajte: Nisu bili u najboljim odnosima - Svi su se pitali hoće li se ćerka Ćire Blaževića pojaviti na očevoj sahrani

Iza legendarnog Blaževića ostalo je troje dece: ćerke Barbara i Ketrin i sin Miroslav. Ketrin sa suprugom Ivicom i decom živi u Švajcarskoj, Barbara je sa svojom porodicom na Floridi, dok je Miroslav sa svojima u Zagrebu.

Profimedia

 

O sinu je Ćiro uvek govorio sa mnogo ljubavi, ali o ćerkama nije baš imao lepo mišljenje.

“Već više od godinu dana imam rak, a moje kćeri nijednom me nisu pitale “kako si, tata?”. Slobodno to napišite”, izjavio je svojevremeno za Story.

Međutim, uz njega je, kao i celog života, bila supruga Zdenka. U braku su proveli više od šest decenija i bila mu je najveća podrška do samog kraja. S druge strane, njihovi naslednici nisu u dobrim odnosima, a sada se spore i oko nasledstva.

Profimedia

 

Ćiro se dugo borio sa karcinomom prostate, koji se u kasnijem stadijumu proširio na kosti. U večnost se preselio dan pred svoj 88. rođendan. U jednoj emisiji govorio je o bolesti i otkrio da ima samo jednu želju:

- Daj mi samo jednu... Jednu godinu, jednu godinu. Ona je tako u ovoj dobi dugačka. A to je da me ništa ne boli. Da mi je potrčati... Samo da mi je još jedan put potrčati, a ne mogu.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti