Dragan i Maja Bjelogrlić blistali na crvenom tepihu: Šou ukrao elegantni asesoar koji retko viđamo

Dragan i Maja Bjelogrlić blistali na crvenom tepihu: Šou ukrao elegantni asesoar koji retko viđamo

Autor: | 17/01/2024

2

Dragan i Maja Bjelogrlić blistali na crvenom tepihu

Premijera filma “Nedelja” sinoć je okupila mnogo uglednih ličnosti iz našeg javnog života. Svi su pohrlili da vide priču o legendarnom Džeju Ramadanovskom, a neki i učestvuju u projektu. Posle dužeg vremena, ponovo su se u javnosti zajedno pojavili Dragan Bjelogrlić i njegova supruga Maja.

Boško Karanović

 

Došli su da podrže sina Alekseja, već renomiranog mladog glumca, koji u ovom ostvarenju igra Džejovog vleikog prijatelja Miću Softića, inače supruga Anice Dobre.

Pročitajte: Dom Dragana i Maje Bjelogrlić je sve samo ne skroman - Luksuz kakav se ne viđa ni u snovima

Maja i Dragan blistali su na crvenom tepihu, a uskladili su i odevne kombinacije. On se odlučio za odelo sa štraftama, a ona za elegantnu crnu haljinu, koja joj je stajala kao salivena. Stajling je upotpunio jedan zanimljiv detalj – bele rukavice.

Boško Karanović

 

Ovaj asesoar ne viđamo često na beogradskim javnim dešavanjima, pa nije ni čudo što su svi sa divljenjem gledali u suprugu proslavljenog glumca i producenta.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić u retkom izlasku sa suprugom - Niko ne zna koliko Maja ima godina, a evo zašto su je sve žene sinoć ogovarale

Premijeri je prisustvovala i njihova ćerka Mia, koja je za svoj autfit – u crnom od glave do pete – takođe pokupila mnoštvo komplimenata.

Boško Karanović

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Najnovije vesti