Zlo neko vreme došlo: Napadaju Bobu Mićalović sa svih strana, ona više neće da ćuti

Zlo neko vreme došlo: Napadaju Bobu Mićalović sa svih strana, ona više neće da ćuti

Autor: | 16/01/2024

0

Sloboda Mićalović naišla je na salve loših komentara nakon što je govorila o majčinstvu u jednom podkastu i dotakla se teme dojenja.

Ata Images

 

Glumica je u podkastu "Jednostavno roditelj" istakla da joj nije jasno zašto žene odlučuju da ne doje ako imaju mleko.

- Ako ništa drugo, kao glumica bih volela da znam psihološki, iz čega to ide. Ako se već usudiš da optužiš nas koje smo želele i imale potrebu da dojimo svoju decu... - rekla je Boba.

 

 

Navela je da ona sama nije imala dovoljeno mleka za dve bebe i da je ona svoje bliznakinje Veru i Milu i dojila i dohranjivala.

Ata Images

 

- Mi koje smo dojile hoćemo da razumemo žene koje neće ili ne mogu da doje... Zato bi one nas osudile što smo dojile. Ne razumem zašto je žena ženi postala najveći neprijatelj? Saosećam sa mamama koje nemaju mleko, a žele da doje, kao što ovo pokušavam da razumem. Ovo je moje mišljenje, ti imaš svoje, žena koja neće da doji svoje i niko nikog ne treba tu sada da linčuje - istakla je Sloboda u podkastku "Jednostavno roditelj".

Pročitajte: Samo oni mogu ovako da zimuju - Sloboda i Vojin proveli praznike na sve popularnijoj destinaciji za Srbe

Posle Bobinog izlaganja počeli su da se nižu komentari na Tviteru koji su osudili njen stav jer korisnicima ove mreže nije jasno na koji način su kritikovane žene koje doje. Mnogi su izrazili stav da češće žene koje doje osuđuju one koje ne doje, kao i da ne shvataju odakle Bobi da je češće obrnuto.

 

 

Glumica se posle negativnim komentara oglasila na Instagramu.

- Ovako, izvinjavam se javno svim ženama koje su se osetile loše. Došlo je neko zlo vreme u kome niko ne sme ništa da kaže ili, pak, svako sme sve da kaže, zaslužio on tu poziciju ili ne - napisala je glumica i dodala "Žena ženi mora biti prijatelj".

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti