Prva fotografija Bikovićeve izabranice posle porođaja: U domu novopečenih roditelja Vasa vlada

Prva fotografija Bikovićeve izabranice posle porođaja: U domu novopečenih roditelja Vasa vlada

Autor: | 14/01/2024

0

Ivana Malić, izabranica Miloša Bikovića, juče je sa sinom Vasilijem izašla iz porodilišta, a sada je objavila prvu fotografiju, gde smo mogli da vidimo da porodičnim domom novopečenih roditelja već vlada beba.

Naime, mama je na svom Instagram storiju objavila fotografiju garderobe za bebe koju je njen sin dobio na poklon, a ispod jelke smo mogli da vidimo mnogo takvih stvari namenjenih detetu.

Instagram

 

Podsetimo, Ivana Malić je 9. januara rodila sina kome su dali ime Vasilije.

- Moja braća Cigani mi kažu ,,imaš cigansku dušu’’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba.)

Pročitajte: Biković izveo sina i Ivanu iz porodilišta! Mali Vasilije konačno kod kuće, njegova soba uređena do poslednjeg detalja

- A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih - napisao je glumac uz snimak na kome se vidi kako slavi rođenje sina uz trubače zajedno sa prijateljima i glumcima iz klase.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti