Neopisiv bol na licu Nemanje Gudelja: Pojavila se fotografija fudbalera u trenutku nesreće

Neopisiv bol na licu Nemanje Gudelja: Pojavila se fotografija fudbalera u trenutku nesreće

Autor: | 10/01/2024

0

Nemanja Gudelj, fudbaler „Sevilje“ i reprezentativac Srbije, ozbiljno se povredio na terenu zbog čega će morati na operaciju.

Fudbaler je pokidao meniskus levog kolena, saopštio je španski klub.

Photo by Gregory Shamus/Getty Images

 

Nesrećni slučaj dogodio se na utakmici 19. kola Lige između „Sevilje“ i „Atletik Bilbaa“, kada je srpski fudbaler teren napustio u 41. minutu, a posle dodatnih pregleda je utvrđeno da je pokidao meniskus levog kolena.

Pročitajte: Loše vesti iz Sevilje - Nemanja i Anastasija Gudelj naišli na novu prepreku, planovi pali u vodu

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija povređenog Nemanje kome se bol jasno ocrtavao na licu dok ga je tim stručnjaka izvodio sa terena.

 

 

Navodno, Nemanja Gudelj trebalo bi da odsustvuje do kraja sezone, zbog čega je neizvesno da li će fudbaler „Sevilje“ nastupiti za selekciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, koje će biti odigrano od 14. juna do 14. jula.

Podsetimo, brat Nemanje Gudelja Dragiša takođe je imao zdravstvenih problema koji su ga zatekli na terenu, kao i Nemanju.

Pročitajte: Nisu uspeli - Nemanja Gudelj prokockao poslednju šansu, nekada molitve nisu dovoljne

Dragiša se početkom decembra srušio na terenu posle nepunih pola sata utakmice. Isto se desilo krajem marta kada je ostao da leži na travi tokom susreta njegovog tima „Kordobe“ i protivničkog „Rasing Ferola“, kada je doživeo kardiorespiratorni zastoj.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia