Od zavodnika ostala samo glava: Srpkinje obožavale glumca, danas kažu da izgleda baš čudno

Od zavodnika ostala samo glava: Srpkinje obožavale glumca, danas kažu da izgleda baš čudno

Autor: | 09/01/2024

0

Fernando Kolunga danas

Meksički glumac Fernando Kolunga bio je san gotovo svake Srpkinje, ali kako kolaju priče, zavodnik se nije skrasio ni u šestoj deceniji, a o njegovom izgledu danas se mnogo priča i spekuliše.

Proslavio se nizom uloga u televizijskim sapunicama. Publika u Srbiji najviše ga pamti po ulogama u serijama "Esmeralda" i "Zlobnica" u kojoj je glumio zajedno sa Gabrijelom Španić.

Profimedia

 

Fernando danas ima 57 godina, iako je izgubio mišićnu masu koju je imao u vreme kada je bio popularan, komentari su različiti od onih da stari kao vino, do onih koji tvrde da je od njega "ostala samo glava".

Njegov život obeležila je tragedija kada mu je otac preminuo od posledica raka debelog creva. Njegovo se zdravstveno stanje zakomplikovalo tokom pandemije korona-virusa, a zbog toga niko od članova porodice nije mogao da bude u bolnici u Meksiku.

Pročitajte: Glumac neutešan - Smrt u porodici Fernanda Kolunge

"Fernando je neutešan jer je bio jako vezan za oca. Ljut je i ogorčen jer nije mogao da bude uz njega poslednjih dana. Zbog strogih mera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, morao je da bude kremiran bez prisustva porodice", izjavio je tada izvor blizak porodici za medije.

Iako je bio slaba tačka ženama, jedno se vreme šuškalo da je homoseksualac. Zanimljivo je da se Fernando nikada nije ženio i trenutno je slobodan.

Svojevremeno je izjavio da voli žene i da želi decu, ali to i dalje nije ostvario.

 

 

Ostvario je više od 200 uloga u filmovima i serijama, i danas se bavi glumom, a magazin "Glamour" proglasio ga je za najatraktivnijeg glumca čak dve godine zaredom. Uz to je bio i na jedan od najplaćenijih glumaca na svetu.

Pre nego što je zaplivao glumačkim vodama, želeo je da se bavi građevinom, prodavao je automobile, radio je kao šanker, a okušao se i u poslu u železari.

Aktivan je na društvenim mrežama, a na svom Instagramu i dalje redovno objavljuje novosti o novim serijama koje snima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još