Oglasio se Bora Đorđević posle odlaganja koncerata, evo u kakvom je stanju

Oglasio se Bora Đorđević posle odlaganja koncerata, evo u kakvom je stanju

Autor: | 08/01/2024

0

Oglasio se Bora Đorđević o zdravstvenom stanju

Frontmen grupe „Riblja čorba“ bio je primoran da otkaže novogodišnje koncerte. Naime, Bora Đorđević trebalo je da sa bendom nastupi u Nišu za doček, potom i u Boru, ali su zdravstveni problemi pokvarili planove. Sada se legendarni roker oglasio i objasnio o čemu se radi.

Boško Karanović

 

„Sve je okej, imao sam neprijatno zapaljenje pluća, kao i mnogo ljudi u celom regionu“, rekao je Bora za 24sedam.rs i zahvalio kolegama koje su „uskočile“ na svirku umesto njega i „Čorbe“.

Pročitajte: Tek kada je skinuo naočare za sunce bilo je jasno ko je - ovako sada izgleda Bora Đorđević

No, razloga za uzbunu nema, dodao je. Koncerti se nastavljaju već u februaru u Slovačkoj, a potom sledi nekoliko nastupa u Ljubljani.

ATA Images

 

Zdravstveni problemi Bore Đorđevića već duže vreme brinu javnost. Protekle dve godine mogle su se čuti svakakve spekulacije, čak se pronela i priča da ima rak. Čuveni muzičar nije ništa komentarisao, ali je jednom prilikom rekao:

Pročitajte: Tamara predaje u školi, Boris živi na planini - Ovo su tajanstvena deca Bore Đorđevića koja se nikad ne pojavljuju u javnosti

- Ja živim kao da neću da umrem, nikada ne pričam o prolaznosti vremena. Smrti se ne treba plašiti, to je i jedna od pesama na novom albumu. Nemam osećaj da sam mator, ali telo me izdaje, teže hodam pa sedim dok pevam, ali pevam. Ne pevam nogama. Duhovno sam i dalje u pubertetu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images