Ognjen Amidžić upravo se treći put oženio, a da li se sećate njegove prve supruge?

Ognjen Amidžić upravo se treći put oženio, a da li se sećate njegove prve supruge?

Autor: | 04/01/2024

0

Prva supruga Ognjena Amidžića bila je lepa Milica

Ognjen Amidžić ponovo je izgovorio sudbonosno da, i možda je zgodna Mina Naumović njegova treća sreća, ali, da li se sećate lepotice koju je prvu odveo pred oltar? Popularni voditelj već je imao bračnog iskustva pre nego što je upoznao manekenku Danijelu Dimitrovsku, sa kojom se oženio 2012. godine.

HELLO!

 

Bila je to lepa Milica Marković. Upoznali su se pre dve decenije, u zgradi Pinka, gde su oboje radili. Ona je kasnije napustila informativnu redakciju i zaposlila se u marketingu jedne kompanije.

Pročitajte: Da li je promenila prezime? Otkriveni detalji tajnog venčanja Ognjena Amidžića i Mine

Varnice su sevnule na prvi pogled. Ognjen je svojevremeno ispričao kako je više puta pokušavao da se veri sa Milicom, ali je na kraju ona zaprosila njega.

Luka Šarac

 

Venčali su se u junu 2006. u manastiru Kaona kod Šapca, a o velikom slavlju u Beogradu, kojem je prisustvovalo tri stotine gostiju, među kojima i mnogo poznatih lica sa estrade, dugo se pričalo.

No, ljubav se ugasila posle četiri godine. U zajedničkom saopštenju naveli su da će ostati prijatelji, ali da svako nastavlja svojim putem. Milica, ekspert u oblasti komunikacija, danas se retko pojavljuje u javnosti.

Promo

 

Brak sa Danijelom trajao je duže, celu deceniju. Imaju desetogodišnjeg sina Matiju.

Pročitajte: Dve torte, tatina devojka i mamin dečko - Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske proslavio deseti rođendan

Veza sa 17 godina mlađom Minom na videlo je izašla proletos. Na ludi kamen stali su u tajnosti, gotovo pred porođaj, budući da je ona u već poodmakloj trudnoći.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti