Potpuno izgubio kompas: Kanje Vest objavio šokantne fotografije, svet zgrožen

Potpuno izgubio kompas: Kanje Vest objavio šokantne fotografije, svet zgrožen

Autor: | 03/01/2024

1

Kanje Vest objavio šokantne fotografije

Kim Kardašijan je pobegla na vreme... Kanje Vest, muzički mogul i reper, više ne zna šta će sa sobom. A ne zna ni šta će sa devojkom Bjankom Censori, mada je opšti utisak da njoj to nimalo ne smeta.

Aaron J Thornton/Getty Images

 

Kontroverzni Vest našao se na meti kritika nakon što je na Instagramu objavio niz eksplicitnih fotografija svoje partnerke. Kao da nije bilo dovoljno to što smo je videli u tri skoro potpuno gola izdanja, prizore su pratile i bizarne objave.

Pročitajte: Razlozi lične prirode - Kanje Vest zvanično promenio ime

„Nema pantalona ove godine“, poručio je reper uz sliku na kojoj Bjanka pozira u gaćicama, da ne kažemo trakicama, dok je grudi prekrila krznom. „Stajling“ koji je mnoge zgrozio, mada je, moramo i to primetiti, dobio više od dva miliona lajkova. Pogledajte OVDE kako to izgleda.

Guliver Getty Images

 

Pozirala je i u crnom korsetu, u nečemu što bi trebalo da bude gornji deo kupaćeg kostima, dubokim kožnim čizmama i mantilu. U ogledalu vidimo i Kanjea kako je slika. Uprkos lajkovima, a tri fotografije su do ovog trenutka ukupno zaradile više od šest miliona, kritike samo pljušte.

Pročitajte: Kim Kardašijan se potpuno slomila pred kamerama - Dešavaju mi se užasne stvari, iscrpljena sam

U komentarima se može pročitati da je muzičar zvani Ye opsednut bivšom ženom jer sadašnja sve više liči na Kim Kardašijan, kao i da bi mu na ovim prizorima zavideli reditelji filmova za odrasle.

getty

 

Neki su mu poručili da što pre treba da ode na lečenje, drugi kažu da Bjanku tretira kao objekat i da je ponižava. Ima i onih koji smatraju da je ovo zlostavljanje i nasilničko ponašanje, da nije legalno i da bi Vest mogao da ima probleme sa zakonom, što ne bi bilo prvi put.

Komentari (1)

Loading
Sandra 18:31 04.01.2024
Odgovori

Vas sajt bi bio mnogo bolji kad bi pisali malo vise o svetskim zvezdama a ne samo o nasim poznatim licnostima kojih niti ima toliko niti su posebno interesantni...Ranije dok ste imali dve rubrike, jednu za globalno poznate osobe a jednu za one sa nasih prostora bilo je mnogo bolje, pogotovo kad ste pisali o vestima koje su u svetu u trendingu. Jednostavno dosta su vam jednolicne vesti sto ste verov i primetili pa zbog toga cesto koristite clickbait naslove

hellomagazin.rs Kevork Djansezian/Getty Images