Glumac presrećan: Gordan i Zorana Kičić imaju ogroman razlog za slavlje (foto)

Glumac presrećan: Gordan i Zorana Kičić imaju ogroman razlog za slavlje (foto)

Autor: | 30/07/2020

0

Gordan Kičić vešto čuva privatni život i u skoro svakom intervjuu veoma škrto odgovara na pitanja o svojoj lepšoj polovini. Supruga Zorana sa kojom ima dve ćerke, dvanaestogodišnju Sofiju i petogodišnju Leu, centar je njegovog sveta. Osim što je divna i požrtvovana majka, supruga Gordana Kičića veoma je uspešna u svojoj  profesiji. Zorana ima vrlo bogatu radnu biografiju iza sebe i radila je na rukovodećim mestima u brojnim poznatim privatnim preduzećima Od 2018. godine radi kao zamenik direktora u jednoj uspešnoj agenciji za komunikacije, koja je ekspozitura internacionalnog lanca agencija.

Da su svi pogledi, gde god da se pojavi, uprti u njegovu suprugu Gordan je svestan, pa kada mu udeljuju komplimente na njen račun, on kroz osmeh ponosno kaže:

- Hvala, delim to mišljenje.

Pročitajte: Gordan Kičić - Kad se kamere ugase, živim sasvim realan život

Gordan Kičić ima prelep razlog za slavlje

Gordan i Zorana u braku su prelepih 13 godina, a iako ne voli da porodične fotografije objavljuje na društvenim mrežama, ovog puta je prekršio obećanje, a razlog je više nego prelep. Zaljubljeni kao prvog dana proslavili su trinaestu godišnjicu braka.

- 13 godina - sve je što je slavni glumac napisao pored fotografije sa svojom prelepom suprugom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели gordankicic (@gordankicic) дана 29. Јул 2020. у 11:32 PDT

-  Supruga i ja živimo kao svi parovi sa dvoje dece. Ako ne odemo u nabavku ili ne platimo račune, niko to neće uraditi umesto nas. Status umetnika je takav kakav jeste, i ja nemam problem sa tim - rekao je Gordan u intervjuu za "Hello!".

Kada bismo nju pitali kako izgleda deliti život sa glumcem, šta bi nam rekla?

- Ništa, zato što ne daje intervjue. Šalu na stranu, oboje se trudimo da sačuvamo privatnost. Ne objavljujemo fotografije ćerki, a ako jednog dana požele da se bave nekom javnom profesijom, odluka će biti na njima. Nema razloga da budu u medijima samo zato što sam ja glumac - zaključio je Gordan za naš magazin.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели gordankicic (@gordankicic) дана 8. Авг 2015. у 12:31 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram