Nova godina, stara ljubav: Dušan Vlahović ozvaničio vezu sa bivšom devojkom

Nova godina, stara ljubav: Dušan Vlahović ozvaničio vezu sa bivšom devojkom

Autor: | 02/01/2024

0

Devojka Dušana Vlahovića je prava lepotica

Dušan Vlahović dugo je bio u vezi sa Karolinom Stramare, ali veza sa italijanskom Megan Foks pukla je sredinom prošle godine.

Instagram

 

U međuvremenu se šuškalo da se fudbaler pomirio sa Vanjom Bogdanović, koju Dušan poznaje čitavog života, ali do zvanične potvrde nikada nije došlo. Ali sada se pojavila fotografija sa dočeka Nove godine, na kojoj navodno Vlahović pozira upravo sa Vanjom.

Svi smatraju da je ovo definitivno ozvaničenje njihove ljubavi na društvenim mrežama.

Vanja i Dušan poznaju se celog života a iz prijateljstva se s vremenom rodila ljubav, ali kako su oboje bili mladi i željni provoda, veza nije potrajala.

Pročitajte: Dušan Vlahović u Beogradu, otkrio deo atmosfere iz porodičnog doma - Okružen je pravim bogatstvom FOTO

– Vanja je upoznala Dušana kad nije bio ni poznat ni bogat. Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva rodile su se emocije i pre pet godina su počeli da se zabavljaju. Potom su se razišli, ali su nastavili da se druže. Prošle godine pokušali su da obnove veze, ali bez velikog uspeha. Dušan se u međuvremenu preselio u Italiju, prestali su da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici – ispričao je svojevremeno dobro obavešteni izvor.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti