Jedna fotografija pokazala da će doći do razvoda! Ivana Španović nije smela ovo da uradi na venčanju

Jedna fotografija pokazala da će doći do razvoda! Ivana Španović nije smela ovo da uradi na venčanju

Autor: | 29/12/2023

0

Venčanje Ivane Španović bilo je bajkovito

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović i njen izabranik Marko Vuleta jedno drugom rekli su "da" 2021. godine na bajkovitom ranču u Umčarima, nadomak Beograda, a dve godine od prelepe svadbe Ivana i Marko rešili su da stave tačku na brak i svako krene svojim putem.

Fitnes trener se već preselio daleko od Srbije, u Ujedinjene Arapske Emirate, gde je počeo da radi, dok je Ivana nastavila da niže uspehe u atletici.

Ubrzo je usledila promena prezimena, pa je Ivana ponovo postala Španović, a prezime Vuleta otišlo je u zaborav. Obrisali su komentare koje su jedno drugom pisali, zajedničke fotografije, a onda su se i otpratili sa društvene mreže.

Instagram

 

Da li je propast braka mogla da se predvidi?

Jedna fotografkinja tvrdi da već na fotografijama sa venčanja postoje jasni znakovi da je - odnos osuđen na propast. 

Naime, "tiktokerka" i fotografkinja Šajla Herington izdvojila je tri ključna znaka po kojima se vidi da je brak verovatno osuđen na prevremeni kraj. Da celu priču zaokruži pomogao joj je kolega fotograf venčanja, koji ima već 15 godina iskustva.

Pročitajte: Ivana, on je zauzet - Nije prošlo ni nedelju dana od razvoda, Španovićka već poslala poruku našem košarkašu

Tri znaka da je brak osuđen na propast

1. Supružnik koji se fotografiše bez partnera

- Prvi pokazatelj je ako se jedan od supružnika slika na više od tri porodične fotografije bez drugog supružnika. To mi je nekako logično, jer možda ćeš na nekoliko fotografija ostati nasamo sa mamom i tatom, ali izbaciti partnera sa više od tri fotografije čini mi se malo sumnjivim - rekla je Heringtonova. - Na kraju krajeva, dan venčanja je u znaku proslave vaše veze, a izostavljanje supružnika na fotografijama najvažnijeg romantičnog događaja izgleda malo čudno.

Ata Images

 

Venčanje Ivane Španović bilo je bajkovito

Izgleda da je baš ova stavka ukazala na to da će Ivana Španović okončati brak jer je imala mnogo fotografija bez muža na sopstvenoj svadbi, što možete da pogledate OVDE.

2. Priče koje izostavljaju jednog od supružnika

Ovo verovatno retko ko primećuje, izuzev ljudi koji su često prisutni na svadbama.

Druga kritična tačka koju je Heringtonova istakla bila je da, ako mladoženja ili deveruše izostavljaju spominjanje supružnika u svojim govorima, to je obično crvena zastava.

Pročitajte: Ova kuća više nije dom - Pogledajte gde su živeli Ivana Španović i Marko Vuleta dok je ljubav bila živa

3. Ne provode vreme sa svojim supružnikom na venčanju

Ovde teško da treba dodatno pojašnjenje - upravo ste se venčali / la sa tom osobom. Ako ne želite da sa njom provodite vreme na svom venčanju, koliko onda vaša veza može da bude zdrava?

- Poslednji pokazatelj je da će jedan od supružnika provoditi više vremena sa prijateljima ili sa porodicom na svadbi, a ne sa svojim supružnikom - govori Heringtonova.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti