Marija Veljković i Rastko na kraju godine ne kriju sreću: Voditeljka podelila radost sa javnošću

Marija Veljković i Rastko na kraju godine ne kriju sreću: Voditeljka podelila radost sa javnošću

Autor: | 28/12/2023

1

Marija Veljković i Rastko na kraju godine ne kriju sreću

Rezime godine na izmaku napravila je i Marija Veljković.

Jedno od zaštitnih lica Javnog servisa, koje ima zavidnu armiju fanova na Instagramu, ima troje dece i njima je najviše posvećena kada nije na poslu, a tu je, naravno, i ljubav.

U kratak snimak stalo je sve za šta je 2023. bila vezana. Smenjuju se prizori dece, koja su je, kako je navela, učinila ponosnom, kao i fotografije sa njenim izabranikom, glumcem Rastkom Jankovićem.

Ata Images

 

- Odlazi i ova godina... Mnogo mi je donela, mnogo mi je i uzela. Donela mi je ponos, ljubav, smeh, čak i mir u retkim trenucima. Radost, avanturu, i da - opet ponos.

Pročitajte: Ne znate šta ćete sa starim hlebom - Marija Veljković ima odličnu ideju, a nisu u pitanju prženice

- Smejala sam se, i plakala, ali sam srećna jer imam s kim. Jer volim i jer sam voljena. Jer, na kraju, samo je ljubav važna - zaključila je Marija pred kraj video zapisa i pratiocima poslala poruku. - Imam jedno da vam poželim u novoj godini. Čuvajte svoj mikrokosmos i ne dajte da vam ga iko kvari.

 

 

Prošlog maja zgodna voditeljka razvela se od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece, Rosu, Đurađa i Nevu, i vratila se s njima u devojački stan.

U međuvremenu je počela romansu sa Rastkom koji je, bez ikakve sumnje, zajedno sa ćerkama i sinom izvor njene sreće.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
mikele.architekt 02:56 29.12.2023
Odgovori

Zaboravili ste da navedene da je paralelno sa mužem nalazila sreću sa kaskaderom Ćertićem...posle se je " usrećila" sa Rastkom..."vazda" je neko usrećuje.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ata Images

Pročitajte još