Prošlo je... Milena Popović pred sam kraj godine objavila, javnost iznenađena

Prošlo je... Milena Popović pred sam kraj godine objavila, javnost iznenađena

Autor: | 27/12/2023

0

Milena Popović porukom iznenadila sve

Milena Popović već dugo je u vezi sa Igorom Jurićem, direktorom Centra za nestalu i zlostavljanu decu, a vest da su Milena i Igor u ljubavnoj vezi iznenadila je gotovo sve.

Par se upoznao na gostovanju u jednoj televizijskoj emisiji, a tragedije kroz koje su oboje prošli - on posle gubitka deteta, a ona poslenakon gubitka supruga - zbližile su ih do danas.

Instagram

 

U domu gde caruju ljubav i podrška nedavno je proslavljen Nikoljdan, a sudeći po fotografijama iz Mileninog kutka sve je spremno za doček Nove godine.

Osim dekorisanog doma, na društvenim mrežama, gde je Milena prilično aktivna, imali smo prilike da vidimo i dirljivu novogodišnju čestitku Milene Popović. Mnogi su bili iznenađeni i zapitali se kome je namenjena.

Pročitajte: Žestok okršaj - Bivša supruga Igora Jurića sušta suprotnost Mileni, koja ima više stila?

“Život je sad. Živite sad. Juče je prošlo, sutra ne znamo da li će doći”, napisala je Milena i mnoge naterala da stave prst na čemo i zamisle se.

Reči “potpisuju” fotografiju na kojoj je vidimo kako radi upravo to što je poručila - uživa u trenutku. Karirani stolnjaci otkrivaju da je slika nastala u prijatnom boemskom ambijentu, na stolu je i osvežavajući napitak...

Instagram

 

Nikad bolje nije izgledala, može se, između ostalog, pročitati u komentarima. Da li ovako treba da izgleda jedna zaljubljena, ostvarena i zadovoljna žena? Odgovor bi, verovatno, glasio - da.

U svakom slučaju Milena je poslala snažnu poruku za kraj jedne godine i početak druge.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin