Karleuša doživela užas od pevača, a mislili smo da je muškarčina... Nikada ne biste rekli da joj je ON to uradio

Karleuša doživela užas od pevača, a mislili smo da je muškarčina... Nikada ne biste rekli da joj je ON to uradio

Autor: | 26/12/2023

0

Jelena Karleuša blokirala pevača

Nije nepoznato da je blok-lista Jelene Karleuše izuzetno dugačka, a sada se pevačica prvu put osvrnula na jednog pevača sa iste.

Naime, u svom saopštenju za javnost pop diva se pre svega osvrnula na veliku tragediju rijaliti igrača Marka Janjuševića, govoreći da sajbernasilje može da dovede do toga da žrtva digne ruku na sebe, kao što je to učinio Janjušev brat Mihailo, iako uzrok smrti još nije zvanično poznat.

ATA Images

 

- Čitam po portalima o samoubistvu brata onog lika Janjuša iz rijalitija, koji je najverovatnije sebi oduzeo život zbog zlostavljanja i uvreda na društvenim mrežama.

- Svaki put me duboko pogodi kada vidim kako razgoropađeno online zlo uzima živote - započela je svoje izlaganje Jelena Karleuša koja je navela da je i sama bila žrtva iste pošasti.

Pročitajte: Ko ne poštuje majku svoje dece tužni je bednik - Karleuša se obratila otvorenim pismom FOTO

- Mnogo mi je žao svih koji nisu dovoljno jaki da izdrže online napad i mržnju, jer znam da te internet psihopate napadaju botovski u hordama, na najperfidniji i najbolesniji način i tako zadaju teške psihološke udarce i najjačima.

- Šta mislite kako znam? Znate vi svi odlično - napisala je ona, a zatim navela da je baš zbog internet nasilja morala da blokira određene ljude, među kojima se našao i sam Marko Janjušević, ali i pevač Sloba Radanović..

Instagram

 

- Lično sam blokirala na Instagramu tog rijaliti Janjuša upravo zbog konstantnih online uvreda koje mi je pisao, a da me i ne poznaje. Ali on nije jedini.

- Nažalost, zbog konstantnih online uvreda najgore vrste morala sam da blokiram i mnoge druge, nazovipoznate muškarce, poput pevača Slobodana Radanovića, koji se Ijigavo predstavlja kao nekakav zaštitnik žena, a jednu ženu i majku napao je nebrojeno puta upravo online - rekla je Jelena Karleuša.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images