Dosta je ćutala: Prija konačno prokomentarisala susret sa Karleušom, ovo je njena verzija priče

Dosta je ćutala: Prija konačno prokomentarisala susret sa Karleušom, ovo je njena verzija priče

Autor: | 25/12/2023

0

Aleksandra Prijović otkrila sve

Kada su u javnost dospele fotografije susreta Aleksandre Prijović i Jelene Karleuše u jednom restoranu, malo je reći da se internet zapalio od komentara.

 

 

 

Kako je protekao ovaj susret nije bilo poznato sve dok se JK nije oglasila na svom Instagram-profilu.

Pročitajte: Aleksandra Prijović kao Jelena Karleuša - Sinoć na koncertu obukla isto, kojoj bolje stoji provokativan stil?

- Prija je izuzetno PRIJAtna žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su takođe megafine u komunikaciji sa mnom - napisala je, između ostalog, pop diva.

Ata Images

 

Prija se tek sad oglasila i za "K1" objasnila kako je njihov razgovor izgledao iz njene perspektive.

Pročitajte: Boba Živojinović je predugo ćutao, konačno progovorio o Priji - Ovo je prava istina

- Ja sam se susrela sa njom u restoranu. Izlazila sam iz restorana i srela sam je i kao uvek kad se sretnemo pozdravim se, pitam "Kako si?" Pitam za njenu porodicu, meni je to potpuno normalno. Ja nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu. Gde god da se nalazim ja svakog pozdravim. Jeste da ona mene nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je bio tu sa drugarima. Svratila sam tu i pozdravila ga, ona nije ni očekivala da će me videti -  ispričala je folk zvezda.

Privatni album

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti