Nikada nije kasno: Svi čestitaju Željku Joksimoviću, bravo!

Nikada nije kasno: Svi čestitaju Željku Joksimoviću, bravo!

Autor: | 25/12/2023

0

Nova pesma Željka Joksimovića je tu

Posle više od četiri godine, najveća regionalna pop zvezda Željko Joksimović objavio je novi singl pod nazivom „1000 žena“. Ova ljubavna pop pesma stiže kao novogodišnje zagrevanje pred novi album, čiji je izlazak Joksimović najavio za proleće naredne godine.

Promo

 

Kao što smo navikli, izlazak nove pesme prati spot vrhunske produkcije, čiju režiju potpisuje najpriznatiji jugoslovenski filmski reditelj Lordan Zafranović. Pesmu „1000 žena“ komponovao je i aranžirao Željko Joksimović, a tekst potpisuje Dragan Brajović Braja.

Pročitajte: Željko Joksimović prelomio, ide dalje! Jovana tu ništa ne može...

Kao jedan od pratećih ženskih vokala  učestvovala je i Suzana Branković, koju je publika najviše upoznala kao solistkinju koja je izvodila numere Silvane Armenulić u najgledanijem domaćem filmu „Toma“.

Promo

 

Kako je Joksimović ranije najavio, na novom albumu nekoliko tekstova potpisuje Dragan Brajović Braja, dok je na nekoliko numera Željko sarađivao sa Aleksandrom Kovač, Tončijem i Vjekoslavom Huljić, ali i sa našim poznatim tekstopiscem Aleksandrom Milutinović, te sa Milošem Roganovićem.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin