Cela estrada na velikom koncertu Milice Pavlović, Karleuša došla u papučama

Cela estrada na velikom koncertu Milice Pavlović, Karleuša došla u papučama

Autor: | 23/12/2023

0

Koncert Milice Pavlović u Beogradu

U beogradskoj Štark Areni u toku je veliki koncert Milice Pavlović. Nastup je izazvao veliku pažnju i mesecima je najavljivan kao spektakl, a kolege je nisu izneverile. Među prvima je stigla njena bliska prijateljica Jelena Karleuša.

Instagram

 

Popularna pevačica ostavila je utisak čim je izašla iz limuzine, no od nje se manje i nije očekivalo. Došla je sa velikim tamnim naočarima, u stajlingu sastavljenom od skupih potpisa: „Louis Vuitton“, „Balenciaga“, „Max Mara“. U njenom stilu.

Pročitajte: Ova fotografija kida dušu! Milica Pavlović u zagrljaju majke Mirjane, sve je moglo da bude drugačije

Ipak, za efekat šoka pobrinula se obuća. JK je bila bosa na beogradskih pet stepeni, a u halu je ušla u – papučama. Doduše, ne bilo kakvim...

Ata Images

 

Milicu su podržala još neka poznata lica sa javne scene: Tijana Dapčević, Leontina, Suzana Jovanović, Ana Sević, Husa... Tu je i njen otac Dragoslav, koji nije krio koliko je ponosan na ovaj veliki uspeh. Došao je sa suprugom, Miličinom maćehom.

Pročitajte: Milica Pavlović renovirala dom u Bunibrodu - Nekada skromno imanje, danas luksuzna oaza

Jedna od najvećih muzičkih zvezda mlađe generacije rasprodala je beogradsku Arenu. Radost, nažalost, ne može da podeli sa onima koje je najviše volela i koji su je odgajili, bakom i dekom. Dragoslav Pavlović je tu, a svi se pitaju da li je i majka Mirjana, sa kojom nije u bliskim odnosima, došla na koncert.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mina Dishlenkovich