Veselje u domu Seke Aleksić: od mlađeg sina pevačica dobila poseban poklon

Veselje u domu Seke Aleksić: od mlađeg sina pevačica dobila poseban poklon

Autor: | 23/12/2023

0

Seka Aleksić dobila poseban poklon od mlađeg sina

U domu Seke Aleksić sve je spremno za predstojeće praznike. Folk zvezda je pre nekoliko dana otkrila kako je ukrasila kuću u Staroj Pazovi i oduševila brojne pratioce, a neke, mora se priznati, i iznenadila. Jer, njena jelka, između ostalog, ima oreol i krila, i to bela, anđeoska.

Instagram

 

Popularna pevačica za svoje dečake je već spremila poklone, ali i ona je dobila nešto posebno. Naravno, nema lepših darova od onih koji nam donose deca. Njihovi osmesi, sreća, zdravlje – šta više poželeti? No, danas joj je mlađi sin Jakov priredio lepo iznenađenje.

Pročitajte: Ma, ko kaže da su deca poznatih neskromna? Sekini sinovi napisali pisma Deda-Mrazu, ovo su želje

Dečak, koji u januaru puni četiri godine, veliki je zaljubljenik u borilačke veštine, pa su ga roditelji upisali u džudo klub. Opravdao je njihovo poverenje i položio za žuti pojas, a na ceremoniji je dobio i diplomu. Čestitamo!

Instagram

 

Seka je nedavno pokazala pisma koja su njeni sinovi pisali Deda-Mrazu. Tako je Jakov poželeo knjigu o svemiru, pernicu i sliku kućice sa Severnog pola, dok se njegov stariji brat Jovan nada da će dobiti – pušku. "Boys will be boys."

Pročitajte: Seka Aleksić - Pila sam ulje Svetog Nektarija i zatrudnela posle 7 godina

Ipak, vest dana je žuti pojas, a mama je toliko srećna i ponosna da se pohvalila i fanovima na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još