Tajno i bez pompe: Šon Pen po treći put stao na ludi kamen

Tajno i bez pompe: Šon Pen po treći put stao na ludi kamen

Autor: | 03/08/2020

0

Slavni glumac Šon Pen, već neko vreme je u vezi sa 32 godine mlađom koleginicom, Lejlom Džordž. Ovog vikenda glumac je po treći put stao na ludi kamen, neposredno pred svoj šezdeseti rođendan.

Iako su venčanje hteli da zadrže u tajnosti, odali su ih zajednički prijatelji, koji su im na "Instagramu" čestitali na ovom velikom i za oboje veoma važnom koraku.

– Čestitke na venčanju, golupčići. Pozdravljamo vaš predivan brak – napisao je Džoš Brolin, glumac koji je s Pennom igrao u filmu “Milk”.

Lejla Džordž i Šon Pen zajedno su od 2016. godine. Glumac je u braku bio već dve puta, s Madonom i glumicom Robin Rajt. S njom ima i dvoje dece, ćerku Dilan, koja je godinu dana starija od Lejle i sina Hopera koji je dve godine mlađi od nje.

Pročitajte: Ubistvo koje je šokiralo svet - Šon Pen u Istanbulu snima filma o novinaru Džamalu Kašogiju

Pen je poznat kao jedan od najvećih holivudskih zavodnika, a Lejla je prva devojka sa kojom je slavni glumac povezan otkako je pre tri godine naglo raskinuo vezu sa glumicom Šarliz Teron. Pre toga je bio u braku sa pevačicom Madonom, s kojom je i danas u dobrim odnosima, kao i sa glumicom Robin Rajt, s kojom je buran brak okončao 2010. nakon 14 godina.

Glumac je u jednom intervjuu za strane medije, koji je davao tokom prošle nedelje, nagovestio da je ludo zaljubljen i da bi do venčanja moglo doći, ipak niko se nije nadao da će se sve odigrati tako brzo.

- Svako ko zna Lejlu zna i koliko ona uživa u organizaciji ceremonija, tako da ću se ja samo prepustiti. Ipak, s obzirom na situaciju sa pandemijom korona virusa, ako i bude slavlja, biće to veoma malo i intimno - prenosi reči holivudskog glumca "News".

Iako se često ističe razlika u godinama, Šon Pen je podvukao da on i Lejla imaju mnogo toga zajedničkog i da je on beskrajno zaljubljen u njenu dušu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: šon pen