Ma, ko kaže da su deca poznatih neskromna? Sekini sinovi napisali pisma Deda Mrazu, ovo su želje

Ma, ko kaže da su deca poznatih neskromna? Sekini sinovi napisali pisma Deda Mrazu, ovo su želje

Autor: | 20/12/2023

0

Sinovi Seke Aleksić spremno dočekuju Deda Mraza! Jakov i njegov mlađi brat Jovan napisali su pisma za čuvenog darodavca poklona, a ako ste mislili da su deca slavnih ličnosti neskromna, mnogo ste se prevarili.

Instagram

 

Jakov je u septembru proslavio rođendan, a za novogodišnje praznike, za razliku od svog brata Jovana, bio je nešto galantniji sa željama.

Pročitajte: Tapete iz snova - Pogledajte kako je Seka Aleksić uredila sobu za sina Jakova, savršeno za đaka prvaka

- Dragi Deda Mraze, hoću da mi kupiš, molim te, knjigu o svemiru, pernicu sa slikom Deda Mraza. Zamolio bih te još jednu stvar koju mnogo želim, a to je slika kućice sa Severnog pola. Hvala, dragi Deda Mraze. Čekam te - napisao je Jaki u svom novogodišnjem pismu.

Instagram

 

S druge strane, preslatki Jovan, koji je došao na svet pre tri godine, posle Svetog Jovana, inače krsne slave Seke Aleksić, bio je nešto skromniji od brata.

Pročitajte: Kad prvenac puni 7 godina - Seka Aleksić sinu Jakovu priredila rođendan iz snova, torta veća od slavljenika

- Dragi Deda Mraze, srećna ti Nova godina, želim da te zamolim da mi doneseš i ove godine, meni i mom bratu Jakovu, poklon. Voleo bih da dobijem pušku. Mnogo te volim i jedva čekam da dođeš. Čekamo te mama, tata, bata i ja - poželeo je Jovan, a mi se nadamo da će Deda Mraz uslišiti skromne željice dva dečaka.

Instagram

 

Podsetimo, nedavno je prevačica govorila o svojim naslednicima koje je vaspitala u duhu pravih vrednosti zajedno sa svojim suprugom Veljkom

- Moja deca su dobra. Naravno da mora i po zasluzi, ako nešto nisu zaslužili, ako su napravili nešto što nije u redu, svakako da su kažnjeni. Tako treba da odrastaju, tako sam i ja vaspitavana. Moraju da znaju šta može, a šta ne. Nikako ne mogu da imaju sve - objasnila je Seka za medije.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još