Zimska magija Jelene Kostov na Goliji: Luksuzniju i topliju vikendicu nećete videti

Zimska magija Jelene Kostov na Goliji: Luksuzniju i topliju vikendicu nećete videti

Autor: | 18/12/2023

0

Vikendica Jelene Kostov od koje zastaje dah

Pevačica Jelena Kostov pokazala je putem društvene mreže Instagram kako izgleda njena oaza mira na Goliji. Ovde je, inače, pre tri godine, dok je kuća još bila puna majstora, pred Novu godinu, pala i povredila kičmu.

Na svu sreću, odmah je odvedena u bolnicu, a ona je prilikom pada povredila donji deo kičme.

Pridržavajući se terapije i saveta stručnjaka, uz obavezno mirovanje, pevačica je uspela da se oporavi, tako da danas može da uživa u potpuno opremljenoj vikendici daleko od očiju javnosti i gradske vreve.

Instagram

 

Naime, nakon što je pokazala kakvom snežnom bajkom joj počinju jutra na Goliji, ona je podelila fotografiju iz luksuzne vikendice na kojoj je u prvom planu upaljen kamin ispred kojeg su dve fotelje.

Pročitajte: Sve o čemu sam maštala je tu - Neopisiva sreća u domu Jelene Kostov, Mila i Milija su kao med FOTO

Pored toga, na fotografiji koju je Jelena podelila na društvenoj mreži Instagram vidi se da u njenoj vikendici dominiraju drveni detalji, a ona je poručila i da je ovo sada njena oaza mira.

- Moj mir - poručila je Jelena na Instagramu i dodala srce.

Instagram

 

Podsetimo, Jelena Kostov nedavno je proslavila 40. rođendan, ima dvoje dece, Miliju i Milu, a mnogi kažu da nikad bolje nije izgledala.

 

 

Ćerku je rodila prošlog septembra, ali vrlo brzo je uspela da vrati liniju koju je imala pre nego što je ostala u drugom stanju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin