Pojavila se poruka! Evo kako je Džejla Ramović reagovala kad je saznala za Marijinog sina

Pojavila se poruka! Evo kako je Džejla Ramović reagovala kad je saznala za Marijinog sina

Autor: | 16/12/2023

0

Džejla Ramović o sinu Marije Šerifović

Mario Šerifović rodio se početkom decembra u Los Anđelesu, a pevačica Marija Šerifović tek sinoć je obradovala javnosti i podelila srećne vesti iz svog doma.

Velika pop zvezda sina je dobila uz pomoć surogat-majke, a trenutno se mama, baka Verica i mališan, koga smo imali sinoć prilike prvu put da vidimo, nalaze u Americi odakle bi do Nove godine trebalo da stignu u Srbiju.

Po rođenju Mario je dobio američko državljanstvo kako to zakon nalaže, a o ocu deteta zbog privatnosti Marija nije želela da govori.

Instagram

 

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve - napisala je Marija ispod fotografije mališana, a ubrzo je počelo da stiže na hiljade čestitki i divnih komentara, kako od kolega, tako i od njenih fanova.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak Maria Šerifovića - Zavirite u Marijin kutak gde će živeti sa sinom, sobica za bebu je tu

Među njima našla se i pevačica Džejla Ramović, kojoj je Marija Šerifović bila mentorka kada je postala pobednica 13. sezone “Zvezde Granda”.

Pevačica je sada javno ostavila poruku našoj muzičkoj zvezdi u kojoj je imala dve najvažnije želje za njega. "Da je živ i zdrav", kratko je napisala Džejla u komentaru i dodala emotikone, dva plava srca.

Podsetimo, Džejlu su mediji više puta povezivali sa mentorkom iz pomenutog takmičenja, a ona je jednom prilikom odlučila da stavi tačku na sva nagađanja, te je u emisiji kod Ognjena Amidžića progovorila na tu temu.

Instagram

 

- Pisali su naslove. Valjda je ljudima bilo tako, nisu mi mogli da nađu ništa pa su eto tako izmislili priču sa Marijom, sa kojom sam ja bliska. Ona je bila moj mentor, onda smo nastavile saradnju. To je jedan prijateljski odnos - ispričala je Džejla u emisiji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti