Hendikep ga nije sprečio da osnuje porodicu: U srećnom braku Nik Vujičić dobio je četvoro dece, sin nosi srpsko ime

Hendikep ga nije sprečio da osnuje porodicu: U srećnom braku Nik Vujičić dobio je četvoro dece, sin nosi srpsko ime

Autor: | 15/12/2023

1

Nik Vujičić, čuveni australijski motivacioni govornik srpskog porekla, rođen je sa genetskim poremećajem koji karakteriše nedostatak sva četiri ekstremiteta. No, hendikep nije sprečio ovog hrabrog čoveka u želji da zasnuje porodicu.

Promo

 

Od 2012. godine Nik je u braku sa Kanae Mijaharom. On je njen superheroj, ona zenica njegovog oka. Rođena je u Meksiku, a njeni roditelji poreklom su iz Sjedinjenih Država i Japana. Jedno drugom su najveća podrška.

Nik i Kanae upoznali su se na njegovom seminaru u Dalasu, a verili 2011. na jahti koja je krstarila okeanom pored Santa Barbare. U srećnom braku dobili su dva sina i dve ćerke. To su Kijoši, Dejan, Olivija i Eli.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije sa venčanja Ane Bučević i Marka Nikolića - Beograd je naš duhovni dom

„Svakog dana zahvaljujemo Bogu na našoj divnoj deci. Moja Kanae je najbolja supruga na svetu, san svih snova, i više od toga”, ne štedi Vujičić na komplimentima.

Instagram

 

A kada nisu zajedno, Nik priznaje da mu Kanae veoma nedostaje. To je, tokom jednog gostovanja u Oklahomi bez nje, i otkrio uz zajedničku fotografiju.

Instagram

 

Čuveni predavač ne propušta priliku da čestita Dan očeva, obavezno uz portret cele porodice. Nasmejana lica govore koliko su srećni kada provode vreme zajedno.

Instagram

 


„Moja kraljica i neverovatna majka naše četvoro prelepe dece! Blagosloven sam što sam tvoj muž. Tvoje strpljenje, snaga, mudrost, ohrabrenje, hrabrost i vera inspirišu me svakog dana. Ti si više od svega što sam ikada mogao da zamislim”, čestitao je Kane Dan majki uz jednu sliku sa plaže.

Instagram

 

„Kada se molite za jedno čudo, a dobijete dva... Sanjajte velike snove, verujte, nikada nemojte da se predajete i uvek budite zahvalni”, poručio je Vujičić uz portret sa svojim bliznakinjama.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera 13:52 16.12.2023
Odgovori

Prizor neizmerne ljubavi i srece...dovoljno govori bez ikakvog daljeg " motivacionog govora". Bravo, Vujicici! U vremenu kad caruje fizicka lepota, dokazali ste : lepota dolazi iz duse.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti