Borka Mihajlović objavila snažnu poruku, svi kažu da su reči namenjene ćerki Aleksandri Prijović

Borka Mihajlović objavila snažnu poruku, svi kažu da su reči namenjene ćerki Aleksandri Prijović

Autor: | 15/12/2023

0

Borka Mihajlović objavila snažnu poruku

Aleksandra Prijović održala je pet koncerata zaredom u Zagrebu, a povodom toga oglasila se njena mama Borka Mihajlović koja je na popularnoj društvenoj mreži objavila citat, a mnogi su pomislili da su dirljive reči upućene njenoj ćerki.

- I Bog će vam kad-tad dati ono što zaslužujete. Možda ne danas. Možda ne i sutra. Možda ćete dugo čekati. Ali, jednog dana bićete debelo nagrađeni za vaš trud i sve ono što ste jedva preživeli - objavila je Borka.

Instagram

 

Podsetimo, kada se 2018. godine udala za Filipa ŽivojinovićaAleksandra Prijović dobila je dve svekrve, a njena majka Borka Mihajlović dve prije.

Od prvog dana bilo je jasno da je majka Aleksandre Prijović našla zajednički jezik sa Filipovom mamom Zoricom Nakić, sa kojom se veselila na svim porodičnim skupovima, od venčanja njihove dece, preko slavlja povodom rođenja unuka Aleksandra, njegovog krštenja, rođendana...

Pročitajte: Muž pokojne Ene Begović žestoko napao Brenu i Priju - Dosta mi je ove cajkaške pevaljke

Aleksandrina mama prisustvovala je gotovo svakom ćerkinom koncertu, a treće večeri u zagrebačkoj Areni obratila se mami Borki prelepim rečima. Suze su bile neminovne.

Instagram

 

- Kad sam se takmičila u „Zvezdama Granda“ moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i, naravno, dešavalo se da nam finansijski bude teško. A moja tetka je bila tu.

- Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da ja kupim haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beskrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima da uvek plačete zbog ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas - rekla je Aleksandra.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti