Samo tri meseca nakon što se ćerka Maša udala: Jovana Memedovića obasipaju čestitkama, jedna slika je rekla sve

Samo tri meseca nakon što se ćerka Maša udala: Jovana Memedovića obasipaju čestitkama, jedna slika je rekla sve

Autor: | 11/12/2023

0

Jovan Memedović slavi, svi čestitaju

Ako bilo koga pitate da vam kaže ime jednog televizijskog lica, mnogi će reći - Jovan Memedović. Voditelj decenijama obavlja svoj posao profesionalno i na kojoj god emisiji da je angažovan, cela Srbija će je sigurno gledati.

Instagram

 

Ali jedna emisija ostaće omiljena među gledaocima, a to je "Sasvim prirodno", u kojoj pratimo Jovanove avanture po Srbiji.

Voditelj je veliki borac za prirodu, a uz to edukuje narod koliko je naša država lepa i da treba da je čuvamo, pa nije čudo što je ovo najgledaniji projekat u kome je učestvovao.

Pročitajte: Oglasio se Jovan Memedović posle otkaza na RTS-u - Krivo mi je, posle toliko godina, zaslužio sam makar...

O kvalitetu emisije govori i njena dugovečnost. "Sasvim prirodno" krenula je da se emituje 2003. godine i zvanično se emituje dvadeset godina. Tim povodom Jovan je na svojoj Instagram-stranici objavio sliku sa nazivom emisije i zahvalio vernoj publici na poverenju.

 

 

 


Da je voditelj požrtvovani borac za očuvanje prirode govori i činjenica da je Jovanova ćerka krenula njegovim stopama.

 

Maša na svom Instagram-profilu govori često o lepotama naše prirode, važnosti recikliranja, ali i kako da se obučete u seknd hend prodavnicama.

Pročitajte: Dok su ga druge zavodile, ona mu je rodila dvoje dece - Bivša žena Jovana Memedovića blista daleko od Srbije FOTO

Maša se udala pre tri meseca i nastavlja da inspiriše nove generacije za ono što je zapravo mnogo važno, a to je naša planeta, kao što to njen tata radi decenijama.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još