Mile Kitić tajnu više nije mogao da krije: Moj vanbračni sin...

Mile Kitić tajnu više nije mogao da krije: Moj vanbračni sin...

Autor: | 10/12/2023

0

Vanbračni sin Mileta Kitića je oduvek zanimao javnost

Svojevremeno se spekulisalo o prošlosti folkera Mileta Kitića i o tome da, osim ćerke Elene koju je dobio sa suprugom Martom i ćerke iz prvog braka, ima i vanbračnog sina.

Instagram

 

Kako se ranije navodilo u medijima, naslednik folk pevača Mileta Kitića navodno živi u Nemačkoj sa majkom, a Kitić je objasnio da li su ovi navodi istiniti.

Pročitajte: Ovo je prva žena Mileta Kitića - Elena je drugo dete, njenu stariju polusestru pevač nikada ne pominje

- Ja imam ćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina. Pišu da živi u Nemačkoj, a ona živi u Beogradu. U kontaktu smo, Elena se takoše sa njom druži, baš su nedavno bile na Zlatiboru. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk je zavšio fakultet, sve je to na svom mestu. Često pitam da li nešto treba  i pomažem koliko mogu - rekao je svojevremeno pevač.

Ata Images

 

Potom je stavio tačku na priče o vanbračnom sinu.

Pročitajte: Sprat za svakog člana porodice, crni mermer, stakleni zid - Kuća Mileta Kitića na Dušanovcu oličenje bogatstva

- Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Nemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila. Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smeš da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno bilo davno. Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj, naravno - izjavio je folker za medije.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images