Da li mu verujete? Ovako je Bajaga prokomentarisao koncertne uspehe Aleksandre Prijović VIDEO

Da li mu verujete? Ovako je Bajaga prokomentarisao koncertne uspehe Aleksandre Prijović VIDEO

Autor: | 07/12/2023

0

Bajaga prokomentarisao uspehe Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović hara regionom i nema sumnje da je trenutno najveća zvezda na Balkanu. Sve rekorde oborila je i u Zagrebu, gde je pet večeri zaredom punila “Arenu”, najveću koncertnu dvoranu. Na takav fenomen nemoguće je ostati imun.

Boško Karanović

 
 

Iako je većina građana Hrvatske pozdravila dolazak popularne pevačice, ili je bila potpuno ravnodušna jer ih ta vrsta muzike ne interesuje, bilo je i nekih koji su glasno negodovali. Senzaciju zvanu Aleksandra Prijović prokomentarisala je i Josipa Lisac.

– Zašto ne bismo imali svoj izbor? - odgovorila je Josipa na pitanje novinara o “gostovanjima cajki u Hrvatskoj”.

Youtube printscreen

 

– I ja imam koncerte koji su puni i rasprodati, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodati, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim da kažem ništa protiv. Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno – dodala je slavna pevačica.

Pročitajte: To ti je tvoja žena omogućila - Pogledajte gde je Filip Živojinović uhvaćen posle Prijinog koncerta

– Da li pravde ima? Ne znam. Ali, ako si ti spreman za koncert i možeš da ga rasprodaš, fenomenalno! Tu nema reči. Reči tu zvuče glupo. Kad se napravi reportaža sa nastupa, to pokazuje sve.

Boško Karanović

 
 

A šta kaže još jedna muzička legenda ovih prostora, Momčilo Bajagić Bajaga? Na pitanje da li je možda ispratio uspehe mlade koleginice, čuveni roker je odgovorio kratko:

– Nisam, stvarno, ali želim joj sve najbolje.

 

@informertelevizija Momčilo Bajgić Bajaga odgovarao je novinarskim ekipama okupljenim na snimanju novogodišnjeg programa Javnog servisa, i tom prilikom otkrio da je sledeće godine zakazao koncert na Hipodromu Beograd. U uspehe Aleksandre Prijović, nije upućen, ali joj želi sve najbolje. 😎 #bajga #prija #aleksandraprijovic #zagreb #beograd #arena #prijovicka #fyp #rts #novagodina #novogodisnjiprogram ♬ original sound - Informer TV

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia, Nebojša Babić

Najnovije vesti