Vreme za kraj... Anastasija Ražnatović objavila, svi su iznenađeni

Vreme za kraj... Anastasija Ražnatović objavila, svi su iznenađeni

Autor: | 06/12/2023

0

Poruka Anastasije Ražnatović iznenadila sve

Praznici su pred nama, ali i kraj 2023. godine koja je pevačici Anastasiji Ražnatović donela mnogo lepih trenutaka, ali i onih težih.

Ovu godinu Cecina naslednica pamtiće po tome što je stala na ludi kamen sa svojim izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Par se venčao u malom krugu prijatelja i članova porodice i to tajno, u manastiru Rajinovac nadomak Beograda, a Anastasija je odlučila da bude potpuno drugačija mlada.

Shutterstock, Instagram

 

Iako je nosila tradicionalnu belu boju, pevačica se nije opredelila za klasičnu venčanicu, makar ne za ovu ceremoniju.

Pre no što su se odlučili na venčanje, Gudelj je Anastasiji priredio romantičnu večeru na kojoj ju je zaprosio, a deo atmosfere podelili su sa svojim pratiocima.

Pročitajte: Dok Ceca i JK ratuju, Anastasija i Nika uhvaćene na istom mestu - Ova ljubav ih povezuje, bravo devojke

Manje lepe stvari takođe su iza njih. Anastasija je, nažalost, izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, kada se letos povukla iz javnosti i neko vreme nismo imali prilike da je vidimo.

U poslednjem mesecu u ovoj godini Anastasija je objavila poučnu poruku koja je mnoge iznenadila, pa su se pitali kome je namenjena.

"Decembar, mesec svetla, snega i praznika; vreme za pomirenje ili za kraj nekim stvarima; završi ono što si započeo i nadaj se da će ti se želje ispuniti", bila je poruka Anastasije Ražnatović koju je objavila i davne 2013. godine na profilu, a sada je je ponovo podelila.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović