Velika tragedija obeležila je život glumice iz Porodičnog blaga, njen poslednji intervju je pretužan

Velika tragedija obeležila je život glumice iz Porodičnog blaga, njen poslednji intervju je pretužan

Autor: | 06/12/2023

0

Život Jelene Čvorović obeležen tragedijom

Glumica Jelena Čvorović-Paunović preminula je sinoć u 75. godini, a tužnu vest saopštila je njena ćerka.

"Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja.

Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas, to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te", reči su njene ćerke Mine Paunović.

Ata Images

 

Jelenu će publika pamtiti po čuvenim ulogama u "Porodičnom blagu" i "Srećnim ljudima", gde je igrala Kasandru, odnosno Žaklinu, a u poslednjem intervjuu pre tri godine za "Blic" se prisetila upravo tog životnog  perioda.

- Osoba sam koja voli budućnost, volim, naravno, svoje uloge, gospodin Pavić je učinio mnogo za mene. Ćerki su u školi rekli da joj ne veruju da sam ja glumica. Igrala sam u Beogradskom dramskom pozorištu. Onda sam snimila seriju i svi su joj poverovali. Imam u tom smislu veliku zahvalnost prema gospodinu Paviću koji je napisao taj divan lik za mene, koji me je prepoznao.

Pročitajte: Preminula Jelena Čvorović Paunović, voljena Kasandra iz Porodičnog blaga - Njena ćerka se oprostila potresnim rečima

- Najluđi lik je u "Srećnim ljudima", deluje autentično do te mere... Zbog uloge u "Porodičnom blagu" gospođa Banjac mi je rekla: "Dušo, niko ne veruje da si glumica, svi misle da smo te negde navatali". To je kompliment za mene - rekla je Jelena tada za "Blic", a na pitanje da li sama sebi izmami osmeh na lice kada pogleda neku epizodu tih serija, odgovara potvrdno.

- Apsolutno. To je do te mere dobro zapisano da se samo glumi, igra, samo mi je žao što nisam bila lepša. Samo volim da sam lepa - zaključila je glumica kroz smeh.

Instagram

 

Jelenu je pre nekoliko godina zadesila porodična tragedija kada joj je suprug, sa kojim ima ćerku Minu, preminuo, te od tada nosi veliku tugu u srcu.

Igrala je u mnogim predstavama, na primer "Kokošije slepilo", "Samoubica" i "Balkon", a posle dve popularne serije, gledali smo je još u serijama "Stižu dolari", "Bela lađa", "Jelena" i drugim projektima...

Grand Magazin Tv Grand/Youtube

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti