Mnogo skupa slika: Zorica Brunclik objavila fotku sa proslave, pogledajte ko sve sedi za jednim stolom

Mnogo skupa slika: Zorica Brunclik objavila fotku sa proslave, pogledajte ko sve sedi za jednim stolom

Autor: | 06/12/2023

0

Zorica Brunclik prisustvovala je privatnoj proslavi na kojoj se okupio krem javne scene. Njena koleginica Snežana Đuričić imala je ogroman povod za slavlje i želela je da svi prisustvuju proslavi koju je organizovala.

Ata Images

 

Snežana je proslavila rođendan svom unuku i za tu priliku napravila je svečanost u svom domu. Među zvanicama bila je i Zorica koja je podelila delić atmosfere na svom Instagram profilu, a svima su pale vilice kad su videli ko se sve okupio za jednim stolom.

Pročitajte: Maldivi ih ne zanimaju! Ovako Bogdana i Veljko letuju sa sinovima Željkom i Krstanom FOTO

Za jednim stolom sedeli su Svetlana Ceca Ražnatović, njena sestra Lidija Ocokoljić, estradni menadžer Branislav Bane Obradović, supruga pevača Ace Pejovića, harmonikaš Aleksandar Sofronijević, Ana Bekuta, Miša Mijatović i naravno Zorica i Kemiš i domaćica Snežana.

- Proslavljamo punoletstvo Snežaninog unuka Miloša. Kako vreme leti... a mi kao da ostarili nismo - napisala je Zorica ispod objave koja ima preko hiljadu lajkova.

U Snežaninom domu je cele večeri vladala sjajna atmosfera, pevalo se, igralo i uživalo u brojnim đakonijama, a ponosna baka je bila među najveselijima.

Podsetimo, Snežana ima ćerku Maju i sina Marka koji su joj podarili četvoro unučadi: Lanu, Teodoru, Miloša i Luku.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još