Nestala pre 17 godina, a bila je najpopularnija voditeljka: Ovo je Tamara Raonić danas

Nestala pre 17 godina, a bila je najpopularnija voditeljka: Ovo je Tamara Raonić danas

Autor: | 04/12/2023

0

Njen nestanak sa malih ekrana 2006. godine iznenadio je mnoge. Tamara Raonić, tada na vrhuncu svoje voditeljske karijere, bila je jedno od omiljenih lica na televiziji.

Njena odluka da se povuče iz javnosti zbog privatnih razloga izazvala je znatiželju i spekulacije među publikom koja je godinama uživala gledajući je.

Sada, nakon 17 godina, u emisiji "Prvi red" na televiziji K1, Tamara otkriva detalje o svojim počecima, vremenima provedenim sa Minimaksom, ali i otkriva informacije o mogućem povratku na male ekrane.

youtube printscreen

 

- Moju televizijsku karijeru započela sam 1991. na trećem kanalu, da bih 1998. prešla u Grand produkciju, gde sam radila sve do 2006. Onda su se neki lični događaji odigrali, odvodeći me izvan granica naše zemlje, te sam donela odluku da zastanem.

- Tada nisam bila odlučna da definitivno prestanem raditi jer volim televiziju, a ulazak u taj posao bio je prilično slučajan za mene. Nikada nisam sanjala da će postati moj poziv.

- Dakle, nije bilo da sam prestala zbog neuspeha ili problema u poslu, već su se stvari jednostavno složile tako, usled ličnih okolnosti. To produžavanje pauze se nekako samo desilo, nisam ni sama bila svesna kako – kaže voditeljka koja je davne 1998. goodine prelazi u Grand produkciju.

Pročitajte: Ovo je misteriozni partner Irine Vukotić - Nakon razvoda sreću našla kraj doktora kog svi znate

- Sašu sam poznavala iz posla jer se ZAM, koji je bio u njegovoj produkciji, emitovao na Trećem kanalu. Poznali smo se, ali nismo ranije sarađivali. Moje emisije su bile zabavnog karaktera, uglavnom s pevačima, dok se Saša fokusirao na svoje pevače, pa naši putevi nisu imali mnogo dodirnih tačaka.

- Jednog dana, zazvonio mi je telefon, a Saša se predstavio i najavio osnivanje nove produkcije pod imenom 'Grand'. Ponudio je sastanak kako bismo porazgovarali o tome. Bez razmišljanja sam pristala. Na sastanku sam saslušala njegove ideje i odmah shvatila da je to izuzetno neobičan projekat.

youtube printscreen

 

- Zahvalila sam mu se na poverenju i tako smo započeli saradnji. Pamtim tu saradnju s Sašom i celom ekipom kao izuzetno prijatno i izuzetno vreme. Dodatno, bilo mu je čudno što sam ga oslovljavala sa 'Vi'", otkriva Tamara.

Pročitajte: Skrasio se kraj Suzane, a pre nje ljubio pevačice - Ovo su bivše Saše Popovića, jednoj smetalo što flertuje sa drugim ženama

Jedna od najsvetlijih tačaka u karijeri Tamare Raonić, izdvaja se vođenje emisije sa Minimaksom. To iskustvo nije samo obogatilo njenu voditeljsku karijeru već je i ostavilo dubok i nezaboravan pečat kako kod publike tako i kod nje same.

Već dugo vremena nije srela sa Draganom Katić i Suzanom Mančić, s kojima je tada sarađivala na Grandu, a o njima ima samo reči hvale.

K1 TV screenshot

 

- Život nas odvodi različitim putevima, ali me zaista raduje videti da su obe i dalje aktivne u poslu. Ines je bila peta voditeljka, ali mislim da ona više ne radi - kaže Tamara.

- Imala bih želju da se vratim. Zabava je moj teren i nešto gde ljudi prepoznaju moje sposobnosti i gde sebe vidim. Mislim da je to oblast u kojoj se osećam sigurno da mogu pružiti kvalitetan sadržaj koji bi zainteresovao ljude. Ako se to ostvari, biću veoma srećna - zaključuje Tamara Raonić u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još