Mekoli Kalkin dobio zvezdu na Bulevaru slavnih: Alkohol i droga nekad su mu bili jedini izlaz

Mekoli Kalkin dobio zvezdu na Bulevaru slavnih: Alkohol i droga nekad su mu bili jedini izlaz

Autor: | 02/12/2023

0

Makoli Kalkin dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Bliže se novogodišnji praznici, a s njima i filmovi koje u to vreme najviše volimo da gledamo. Na listi prazničnih klasika je i „Sam u kući“, posebno prva dva dela u kojima smo uživali u avanturama snalažljivog Kevina, koga roditelji nekako uvek zaborave da povedu na putovanje sa ostatkom porodice.

Peter Kramer/Getty Images

 

Ova uloga donela je Mekoliju Kalkinu planetarnu slavu. Između ostalih, družio se sa Majklom Džeksonom koji ga je angažovao za spot „Black or White“, a kasnije se godinama zabavljao sa koleginicom Milom Kunis.

Pročitajte: Mekoli Kalkin - Mogao sam da imam milione, ali sam odabrao sreću

S obzirom na činjenicu da se vrlo rano sreo sa ogromnom slavom, Mekoli nije baš najbolje podnosio popularnost. Osetio je koliko boli druga strana medalje i odao se porocima, do te mere da je jedva ostao živ. Bogatstvo se istopilo, a on – ostario preko noći.

Amy Sussman/Getty Images

 

Nekadašnji zlatni dečak Holivuda kasnije je otkrio da je njegov otac bio glavni krivac za njegovu propast. Zlostavljao ga je mentalno i fizički, zbog čega je spas pokušavao da pronađe u alkoholu i drogi, čak je pokušao samoubistvo.

Srećom, uspeo je da se vrati na pravi put. Posvetio se i muzici. Malo je poznato da je Kalkin vrsni bubnjar. Imao je svoj rok bend, a kasnije je pokrenuo satirični sajt i podkast koji se bavi pop kulturom.

Amy Sussman/Getty Images

 

Glumac, koji ima 43 godine, konačno je dobio svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Juče je ponosno pozirao fotografima, a u nekom trenutku pridružila mu se i filmska mama Ketrin O’Hara, ona zbog koje je uvek ostajao „sam u kući“.

Pročitajte: Mekoli Kalkin je ponovo sam u kući za Božić, ali sada ima više godina!

Društvo mu je pravila i verenica Brenda Strong, sa kojom je od 2017. godine, kao i njihovi sinovi, dvogodišnji Dakota i dečak koji je svet ugledao u martu.

Amy Sussman/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amy Sussman/Getty Images

Pročitajte još