Danas stan od 50.000, bazen u sobi i svila, a nekada... Evo u kakvim uslovima je živela Ana Sević u rodnom Užicu

Danas stan od 50.000, bazen u sobi i svila, a nekada... Evo u kakvim uslovima je živela Ana Sević u rodnom Užicu

Autor: | 01/12/2023

0

Dom Ane Sević u Užicu je skroman

Svila i kadifa, bazen nasred dnevne sobe i nameštaj od neprocenjive vrednost, dom Ane Sević danas ni upola nije skroman kao onaj u njenom rodnom Užicu.

Pevačica je posle razvoda od pevača Darka Lazića, kome je podarila ćerku Lorenu, porodično gnezdo svila kraj sadašnjeg partnera Danijela Nedeljkovića.

Instagram

 

Instagram

 

Ana i Danijel godinama su u skladnoj zajednici, dobili su ćerku Senu i sina Simeona, a stan u kome žive odiše luksuzom i mirom ispunjenim ljubavlju.

Pročitajte: Stan podređen deci, a na sredini bazen od 50.000 evra - Ana Sević i Danijel Nedeljković otvorili vrata raskošnog doma na Vračaru

- Ana je oduvek želela da ima spa u svom domu, a Danijel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. Potrudio se da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra - rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.

Ata Images

 

Ipak, ne treba zaboraviti u kakvim uslovima je Ana Sević živela u rodnom Užicu. Svi koji su pratili učešće mlade pevačice u takmičenju „Zvezde Granda“ sećaju se da su imali priliku da zavire u njihove stanove ili kuće.

Dom Ane Sević u Užicu smešten je u niskoj zgradi sa dva parking-mesta. Iz stana se pruža pogled na ceo grad, a na terasi je uvek lepo dekorisano cveće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još